fbpx
Search

Alfistii din Romania si-au dat intalnire in Maramures la Alfa Fest

Dupa 10 ani in care alfistii au cucerit, cu pasiunea lor pentru automobilul italian, unele dintre cele mai frumoase orase ale tarii, precum Sibiu, Brasov, Suceava, Sighisoara sau Tulcea, anul acesta a venit randul plaiului cu flori al Maramuresului sa fie gazda festivalului Alfa Fest 2016.

Cea de-a 11-a editie s-a desfasurat in perioada 17-20 iunie la Viseul de Sus si a adunat posesori si pasionati de Alfa Romeo din Romania, dar si prieteni din afara tarii.

Aproximativ 50 de reprezentante ale marcii, de la un Spider din anii ’70 si pana la mai noile modele, MiTo si Giulietta, au acceptat propunerea organizatorilor de a duce traditia festivalului mai departe.

Cum lemnul si apa sunt doua concepte care definesc cel mai bine traditia, istoria si viata maramuresenilor, participantii au fost invitati la o calatorie in timp, atat de specifica locului. Pentru o zi, alfistii si-au lasat masinile in parcare si au pornit la drum pe valea Vaserului, care traverseaza muntii Maramuresului, in mijlocul unuia dintre cele mai frumoase si mai salbatice peisaje din Romania. O experienta frumoasa, cu batrana Mocanita, trenul cu aburi, ingust, construit dupa Primul Razboi Mondial, care merge pe una dintre ultimele sine de cai ferate inca active din Europa pentru locomotivele cu aburi

Ziua de duminica, 19 iunie, a fost dedicata in totalitate frumoaselor exemplare italienesti. Dupa un superb drum cu serpentine ametitoare si peisaje aproape ireale, cele 50 de automobile au poposit in centrul orasului Baia Mare pentru a incanta privirile trecatorilor.

Despre Alfa Fest

Alfa Fest este un eveniment organizat de Alfa Club Romania, editia cu numarul 11 bucurandu-se de sprijinul Michelin, Euromaster, SepiaPrint si IDEA Advertising.

Despre Alfa Club

Cu peste 7.000 de membri inregistrati pe forum si peste 8.000 de subiecte discutate, Alfa Club Romania este, de mai bine de 11 ani, locul de intalnire al posesorilor si pasionatilor de Alfa Romeo din Romania. Dupa nenumarate intalniri in principalele orase ale tarii si dupa 11 evenimente Alfa Fest, care au atras de-a lungul timpului pasionati ai marcii din Grecia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Ungaria si Slovenia, Asociatia Alfa Club Romania nu mai este demult doar un club auto, ci si un mod de a trai si de a interconecta membrii cu alfistii din intreaga lume.

Credit foto: Alfatographie

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai AUTOITALIA.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close