fbpx
Search

BMW Blog Romania organizeaza BMW Fest 2016

Bucuresti. Editia din 2016 a BMW Fest Romania va aduce in atentia publicului peste 200 de modele BMW, intr-o zona expozitionala a carei suprafata se intinde pe 20.000 de metri patrati.

 

Programat in perioada 25-26 iunie 2016, BMW Fest Romania este un eveniment dedicat posesorilor si iubitorilor marcii bavareze. Aflat la a doua editie, evenimentul este sustinut si in acest an de cel mai cunoscut carburant local, Efix de la Rompetrol. In cele doua zile ale evenimentului, Rompetrol va furniza carburantul pentru exercitiile de pilotaj sportiv si defensiv organizate de Smart Driving Romania si va oferi premii in carburant vizitatorilor.

 

Punctul de atractie al evenimentului va fi cea mai mare expozitie de modele BMW organizata in Romania, cu participanti din toate colturile tarii, dar si cu modele venite din Ungaria, Republica Moldova si Bulgaria.

 

Aleea Centrala a complexului expozitional Romexpo va fi gazda unui eveniment ce se va desfasura in aer liber si care va aduce impreuna comunitatea BMW din Romania, devenind pentru un weekend locul de intalnire al unei pasiuni comune ce devine mai degraba un stil de viata. Modelele expuse au fost atent selectionate pentru a indeplini standardele organizatorilor, astfel ca in spatiul expozitional au fost acceptate doar cele mai apreciate si interesante modele BMW, atat clasice, young timere, cat si modele noi.

 

Cel mai noul dealer BMW din Bucuresti, Auto Cobalcescu, va prezenta cele mai importante modele noi ale marcii, in timp ce BMW Motorrad va prezenta o gama larga a motocicletelor din portofoliu. De asemenea, iubitorii deplasarilor pe doua roti vor avea la dispozitie sesiuni de ride-test cu motocicletele BMW Motorrad.

 

Pentru ca BMW se traduce prin “pasiunea de a conduce”, Smart Driving Romania le va oferi ocazia vizitatorilor sa descopere tainele condusului printr-o serie de exercitii de condus sportiv si defensiv pe un circuit amenajat special in cadrul evenimentului. Astfel, cele cinci modele BMW Seria 2 Coupe 228i vor putea fi conduse de vizitatori in cadrul exercitiilor de drift, de franare sau de pilotaj sportiv pe circuitul din cadrul BMW Fest Romania.

 

La fel ca in anul precedent, parteneriatele cu Politia Rutiera si cu SMURD vor pune accent pe responsabilizarea soferilor in trafic, iar 10% din valoarea biletelor incasate va fi donata in scop caritabil Fundatiei pentru SMURD.

 

Biletele pentru BMW Fest Romania 2016 pot fi achizitionate prin MyTicket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, iar cei care vor cumpara bilete in avans vor intra in cursa pentru un premiu special: un curs de pilotaj alaturi de Smart Driving Romania pe circuitul MotorPark din Adancata.

 

BMW Fest Romania organizat de BMW Blog Romania cu sprijinul BMW Romania, BMW Motorrad si BMW Auto Cobalcescu. BMW Fest Romania este un eveniment sustinut de Efix de la Rompetrol.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close