fbpx
Search

Unde parcam in mai (2)

Zapada s-a dus, soarele a inceput sa isi arate coltii, iar evenimentele auto rasar mai ceva ca ghioceii, semn ca vara se apropie. Am selectat cele mai interesante evenimente auto din Romania, la care poti participa in perioada 13 – 31 mai 2019.

Renault si Arta, o Istorie Vie. Colectia de Arta Renault la MNAC

Colectia de Arta Renault a inceput sa prinda forma la finalul anilor ’60 si a crescut treptat, piesa cu piesa, confirmand legatura dintre arta si industria auto. 18 artisti expun la Muzeul National de Arta Contemporana, intre 19 aprilie si 20 iulie, sub curatoriatul lui Ann Hindry, istoric de arta si Director al Colectiei de Arta Renault. Link eveniment.

ExCES de eleganta – proiectie film

Orice pasionat auto a vizitat cel putin o data Concursul de Eleganta de la Sinaia stie ca timpul se opreste in loc pentru cateva ore. Fie ca vorbim despre piese de colectie in valoare de milioane de euro sau despre masini care in fata unora nu valoreaza mai mult decat un tichet pentru programul Rabla, pasiunea proprietarilor straluceste puternic in filmul prezentat de Masinistul, intr-o proiectie speciala la Grand Cinema Digiplex, Bucuresti. Apasa aici pentru link-ul evenimentului sau apasa aici pentru a iti lua bilete.

Retro American Muscle cars – editia a 6-a

Posesorii de automobile istorice americane isi dau intalnire in parcarea centrului comercial Bucuresti Mall, sambata 18 mai 2019, incepand cu ora 09:00. Vehiculele vor fi expuse pana la ora 12:00, cand vor pleca in parada spre comuna Branesti. In anii trecuti au participat masini de la Ford Model T, la Corvette C3, deci aproape toate gusturile sunt acoperite. Link eveniment aici.

Noaptea Muzeelor 2019 la Tiriac Collection

A 15-a editie a evenimentului cultural “Noaptea Muzeelor” are loc pe 18 mai, cand mai mult de 150 muzee, expozitii sau spatii culturale vor fi deschise pana la ore tarzii, gratuit. Pentru al doilea an, vizitatorii galeriei Tiriac Collection pot admira pana la ora 00:00 (ultima intrare la ora 23:00) cele 174 modele expuse, de la mai mult de 30 de marci auto. Link eveniment aici.

Evenimente race

Campionatul Național de Viteză în Coastă primeste o etapa noua, in Cheile Gradistei, pe 18 si 19 mai. Link eveniment aici.
Sezonul competitional continua, apoi, cu Raliul Aradului, in perioada 24 – 25 mai. Link eveniment aici.

Track days

Daca vrei sa iti incalzesti putin cauciucurile si sa dezmortesti masina sau motocicleta, te asteapta cateva track days prin tara.

Voi actualiza lista pe masura ce noi evenimente interesante sunt anuntate.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close