fbpx
Search

Auto Italia este partenerul auto al cursei Bucharest 10k & Family Run

Bucharest Running Club organizeaza UNIQA Asigurari Bucharest 10k& Family Run, un maraton la care familiile sunt invitate sa parcurga 2,9 km in jurul Palatului Parlamentului, urmate de Kids & Parent Run si Babies Race. Importatorul Auto Italia asigura transportul si logistica in cadrul evenimentului printr-o flota de autovehicule marca Fiat si Jeep.

UNIQA Asigurari Bucharest 10k& Family Run ia startul din Piata Constitutiei si imbina performanta cu distractia in familie. Cursa de 10 kilometri se parcurge individual sau in stafeta, in timp ce cursele Family trebuie sa aiba in componenta cel putin doi membri, rude de gradul I sau II. Fondurile adunate de alergatori sunt donate celor 8 cauze asociate evenimentului.

Auto Italia asigura mobilitatea echipei de organizare printr-o flota compusa din doua unitati ale Noului Fiat Tipo (vehicul cronometru si transport), Fiat Ducato (transport echipament) si Jeep Wrangler (masina de presa).

Ambasadorii UNIQA Asigurari Bucharest 10k& Family Run care vor fi in 3 aprilie in Piata Constitutiei, alaturi de familiile lor, sunt: Elisabeta Lipa, Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Rosu, campioana olimpica, realizatori radio-TV precum: Mihai Gainusa, Eli Roman (Realitatea TV), Florentina Opris (Kanal D), Claudiu Lucaci (TVR), Irina Pacurariu (TVR), Mihai Radulescu (TVR) si Liana Stanciu (TVR), alaturi de Dana Rogoz, actrita, si Radu Restivan, blogger sportiv.

Despre Bucharest Running Club

Bucharest Running Club este organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala si sport de masa din Romania. Incepand cu anul 2008, Bucurestiul a fost inclus in circuitul international al maratoanelor, alaturandu-se celorlalte capitale europene care gazduiesc anual astfel de competitii. In 2016, pe langa Uniqa Asigurari 10K& Family Run BRC organizeaza editia a cincea a OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in 14-15 mai, si editia a noua a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, in 3-4 octombrie.

Despre Auto Italia

Compania Auto Italia este importatorul oficial in Romania al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth, Jeep si Maserati.

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai AUTOITALIA.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close