fbpx
Search

Mercedes-Benz, de opt ani in tandem cu TIFF

Mercedes-Benz porneste pentru a opta oara consecutiv in cautarea excelentei la Festivalul International de Film Transilvania, desfasurat intre 29 mai si 7 iunie, in Cluj-Napoca.

In fiecare an, parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala, aduce in prim plan valorile comune pe care cele doua branduri le promoveaza; inspiratia, inovatia constanta si atentia la detalii dovedesc cum excelenta reuneste marca Mercedes-Benz cu industria cinematografica, considerata cea de-a saptea arta a lumii.

„Evolutia cinematografiei in Romania este surprinzatoare, iar in fiecare an, ne bucuram sa observam ca din ce in ce mai multi oameni participa la TIFF si intra in atmosfera extraordinara a festivalului. Suntem incantati si de reactiile publicului, care asociaza in mod natural Mercedes-Benz cu evenimentele care promoveaza excelenta si arta; iar parteneriatul nostru cu TIFF este o dovada a faptului ca suntem alaturi de initiativele care sustin valorile care ne definesc – pasiune, inovatie, fascinatie”, a declarat Boris Billich, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania.

Pentru al doilea an la rand, limuzina Mercedes-Benz Clasa C va fi la dispozitia invitatilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienta cat mai placuta si confortabila, alaturi de eleganta Clasa E si spatioasa Clasa V. Autovehiculele Citan si Sprinter vor oferi suport logistic organizatorilor.

Declarata Masina Anului 2015 la Salonul Auto de la New York, Mercedes-Benz Clasa C reprezinta un mix intre confort, rafinament si eleganta, completat de un design aerodinamic si un interior luxos. Noul model Clasa C dispune de dotari tehnice inovatoare, fiind un exemplu de referinta pentru segmentul sau.

Si in 2015, Mercedes-Benz Romania recunoaste si premiaza excelenta in cinematografia romaneasca. Traditia, inceputa in anul 2008, a adus pe scena Teatrului National din Cluj-Napoca nume importante precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013) si Florin Zamfirescu (2014).

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai Mercedes-Benz Romania.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close