fbpx
Search

Un model american din 1928 s-a oprit pentru reparatii la BMW Auto Cobalcescu

Bucuresti. Familia Zapp calatoreste de 16 ani in jurul lumii cu model american Graham-Paige 610 din 1928. In trecere prin Bucuresti, modelul a fost primit in service-ul BMW Auto Cobalcescu pentru o reparatie.

Considerand ca primul automobil BMW (BMW 3/15 Dixi) a fost livrat in 1929, prezenta unui automobil produs in 1928 este cu adevarat inedita. Modelul a necesitat reparatii la o janta si a fost supus unor operatii de intretinere la cutia de viteze si ambreiaj, toate coordonate de proprietar, Herman Zapp.

Familia Zapp se afla intr-o calatorie de 16 ani purtati de modelul de epoca american. Originari din Argentina, au traversat America Centrala si de Nord, au vizitat Australia, Noua Zeelanda, Asia si Africa. In timpul calatoriei, familia s-a extins la 6 membrii, cu patru copii care s-au nascut fiecare in alta tara: Pampa in Statele Unite ale Americii, Tehue in Argentina, Paloma in Canada si Wallaby in Australia.

„A fost o mare bucurie sa oferim ajutorul unei familii atat de frumoase si suntem mandrii ca am devenit o mica parte din aventura lor”, a declarat Viorel Vasii, brand director BMW, Auto Cobalcescu.

Graham-Paige este o marca americana care a produs automobile de la sfarsitul anilor ’20 pana la inceputul anilor ’40. Modelul Graham-Paige 610 este echipat cu un motor cu sase cilindri in line si o cutie manuala nesincronizata cu 3 trepte care asigura o viteza de croaziera de aproximativ 50 km/h. Familia Zapp isi va petrece urmatoarele saptamani in Romania, explorand Bucurestiul si apoi Transilvania. In cei 16 ani de calatorie este prima oara cand ajung in Europa, cu planul de a traversa continentul de la Sud la Nord.

Calatoriile familiei Zapp pot fi urmarite pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook. Pasionatii pot afla mai multe si cumparand on-line cartea „Spark your dream”, despre prima etapa a aventurii lor.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close