fbpx
Search

BMW la a 85-a editie a Salonului International Auto de la Geneva

Bucuresti. Cu ocazia Salonului International Auto de la Geneva, care va avea loc in perioada 5-15 martie 2015, BMW va prezenta doua premiere mondiale: BMW Seria 2 Gran Tourer, care ofera spatiu pentru pana la sapte persoane, si noul model compact BMW Seria 1. Totodata, BMW M4 MotoGP Safety Car demonstreaza cum se poate mari puterea motorului prin utilizarea eficienta a unui sistem inovator de injectie cu apa – care conduce, in acelasi timp, la scaderea consumului si a emisiilor sub sarcina maxima. De asemenea, va fi prezentata si o serie de servicii suplimentare inovatoare, legate de modelele BMW i, precum si “myKIDIO”, un nou concept de entertainment in automobil pentru copii.

Noua gama BMW Seria 1: placerea condusului unui model compact – eficienta, inovatoare, unica
BMW Seria 1 – gama vanduta in aproape doua milioane de automobile pana la acest moment – vine cu o imagine mai atractiva, mai sportiva si mai eficienta sub forma celei mai noi generatii, completata cu numeroase modificari de design ale partii frontale si a celei spate atat la versiunea cu trei usi, cat si la cea cu cinci usi. Noua gama de motoare pe benzina si diesel – din cea mai noua generatie -, care dispune de masuri suplimentare de reducere a consumului si emisiilor, face ca noul BMW Seria 1 sa poata oferi clientilor surse noi si eficiente de putere. BMW 116d EfficientDynamics Edition, propulsat de un motor cu trei cilindri ce ofera 85 kW/116 CP, reuseste un consum mediu de 3,4 l/100 km si emisii CO2 de 89 g/km in ciclul de testare EU, ceea ce il face sa fie cel mai eficient model din gama BMW.

Noul BMW Seria 2 Gran Tourer: versatilitate inegalabila si spatiu pentru sapte persoane
BMW Seria 2 Gran Tourer face ca BMW sa creeze inca o data un segment nou de automobile. Caracteristica principala este nivelul impresionant de spatiu daca tinem cont de dimensiunile sale compacte. Acesta este primul model din segmentul premium al clasei compacte in care sunt sapte locuri, dispuse pe trei randuri – alaturi de portbagajul cu dimensiuni generoase si utilizare variabila. Toate acestea permit ca BMW Seria 2 Gran Tourer sa indeplineasca cerintele de mobilitate ale familiilor tinere si ofera – datorita celor cinci motoare turbo nou dezvoltate, cu puteri cuprinse intre 85 kW/116 CP si 141 kW/192 CP, si pachetului BMW EfficientDynamics – o dinamica sportiva combinata cu o eficienta remarcabila si cele mai mici emisii CO2 din segment.

BMW M4 MotoGP Safety Car: sistem inovator de injectie cu apa pentru un plus de putere
BMW M4 Coupé va fi si de aceasta data liderul flotei Safety Car in sezonul 2015 din MotoGP. Prin aceasta, coupé-ul de inalta performanta de la BMW M GmbH va fi si un deschizator de drum pentru tehnologii si inovatii datorita sistemului inovator de injectie cu apa, care a fost conceput sa ofere motorului un plus de performante. Aceasta tehnologie de pionierat permite, de asemenea, un nivel excelent al eficientei, chiar si sub sarcina maxima, cu beneficii reale in privinta consumului si emisiilor. Sistemul de injectie cu apa subliniaza inca o data anii de experienta pe care BMW M GmbH i-a acumulat in motorsport si cunostintele vaste in dezvoltarea motoarelor puternice. In acelasi timp, automobilul ofera imaginea clara a unui automobil M care promite ca foarte curand sa impuna noi standarde de performanta, exclusivitate si personalizare.

Mobilitatea viitorului: BMW i lanseaza servicii suplimentare pentru BMW i3 si BMW i8 in cadrul programului 360° ELECTRIC
Dupa lansarea cu succes a modelului electric BMW i3 si a automobilului sport hybrid plug-in BMW i8, BMW i extinde gama sa de servicii ce pun accentul pe fiecare aspect al mobilitatii electrice si lanseaza aceste servicii la nivel international. Cu BMW i3 si BMW i8, BMW i ofera clientilor nu doar o selectie de automobile electrice, ci si produse complementare de anvergura, in cadrul programului 360° ELECTRIC, astfel incat automobilele sa fie utilizate pe termen lung. De exemplu, ChargeNow este un serviciu de taxare si plata care se bucura de o expansiune constanta – datorita adaugarii de noi puncte de incarcare rapida – si care suporta roaming international. Conducatorii modelelor BMW i, care depinde un loc permanent de parcare cu facilitate de incarcare, vor gasi o solutie potrivita in ParkNow LongTerm, in timp ce ParkNow – serviciu bazat pe website si aplicatie – ajuta conducatorii sa gaseasca un loc de parcare atunci cand au nevoie, in timp ce se deplaseaza. ParkNow ofera locuri de parcare in sute de orase din America de Nord si poate filtra rezultatele cautarii in functie de pret, distanta si disponibilitatea serviciilor precum statii de incarcare si spalatorii auto. DriveNow ofera optiuni de car-sharing pentru peste 390.000 de clienti inregistrati in SUA si Europa, iar o noua lansare internationala este pregatita pentru viitorul apropiat. In cele din urma, proiectele “second-life” din SUA, Germania si China permit ca acumulatorii litiu-ion de la automobilele BMW i sa fie utilizati ca dispozitive stationare de stocare a energiei dupa incheierea ciclului de viata in automobil.

Caracterul exclusivist al automobilului sport hybrid plug-in BMW i8 va fi evidentiat suplimentar in martie 2015 printr-o gama extinsa de echipamente standard si optiuni noi pentru aspectul interior. Acum, specificatia standard pentru BMW i8 include programul Pure Impulse Experience, care cuprinde accesul la programe de life-style excluisve in domeniul culturii, designului, calatoriilor si gastronomiei in conformitate cu abordarea “next premium”, deopotriva progresiva si sustenabila, a marcii BMW i.

BMW ConnectedDrive integreaza aplicatia “myKIDIO” in automobil: program inteligent de entertainment pentru pasagerii din spate
Acum, calatoriile lungi promit sa fie mai degraba o placere decat un chin pentru copii datorira noii aplicatii “myKIDIO” (disponibila initial doar in Germania). In premiera, aplicatia este disponibila in forma complet integrata la BMW Seria 2 Gran Tourer si ofera acces la continut precum seriale TV, filme, carti audio si jocuri audio pe tablete (precum Apple iPad). Poate fi gestionata convenabil si in siguranta prin controlerul iDrive Controller si Control Display, imediat ce dispozitivul mobil a fost conectat la automobil. Ulterior, aplicatia “myKIDIO” permite adultilor sa navigheze prin programele potrivite varstei, sa le aprobe si sa le monitorizeze pe tabletele conectate. Aceasta face ca drumurile lungi sa fie o experienta placuta si pentru copii. In orice moment adultii pot urmarii prin intermediul monitorului de control ce vizioneaza copiii, in timp ce copiii de pe locurile din spate pot accesa informatii despre calatorie (precum timpul de sosire, autonomia sau temperatura exterioara) intr-o maniera distractiva si simpla prin monitorul de calatorii “BMW Kids Cockpit”.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close