fbpx
Search

Graffiti Wrooom, editia a 3-a

Pe 4 iunie, MIDOCAR redeschide portile reprezentantei din Vitan pentru cea de-a treia editie a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom. Evenimentul ofera prilej de manifestare pentru proiecte sociale si reprezentanti pop-art, intr-un cadru asezonat cu franturi din istoria Volkswagen si tehnologii auto de ultima generatie. Tematica editiei din acest an graviteaza in jurul celor 40 de ani GTI.

 

MIDOCAR continua demersurile incepute alaturi de societatea civila si reuneste in acelasi loc asociatii, comunitati, artisti si ONG-uri din Bucuresti. A treia editie Graffiti Wrooom ii aduce la MIDOCAR Vitan pe Adopta, Iubeste Adora, Atelierele Pegas, Descult in iarba, Wood Be Nice, Bine Scris, Partialcolor, Minorswing Hammocks, Henna Journey, Mesteshukar Butiq, Color T-SHIRTS, Sapte Pisici, Aquarelief, Kendama Romania, Squadra, E-Mobility, CoffeeBike, Celcete Vede, Mad Hatter, MURAL, Radu Fugarescu Photography si Chromatix.

 

Pentru ca anul acesta sarbatorim 40 de ani Volkswagen GTI, evenimentul graviteaza in jurul acestei tematici. Ea se va regasi printre manifestarile artistilor prezenti la festival si va beneficia de un spatiu outdoor, unde vor fi expuse modele clasice, accesorii si panouri cu informatii din istoria Golf GTI. Curtea va gazdui si oldtimere Volkswagen, o expozitie cu cele mai frumoase modele Volkswagen GTI surprinse anul acesta la intalnirea fanilor Volkswagen de la Woerthersee, dar si un Retro Camping Display – o senzationala expozitie de Van-uri T2. Portocala, Volkswagen-ul T2 reconditionat si transformat in studio de radio mobil, va face atmosfera pe ritmurile Autobaza Radio.

 

Volkswagen e-mobility este prezent la Graffiti Wrooom cu doua modele pe care le punem la dispozitie pentru test-drive: Volkswagen e-Golf, cu pana la 99% mai economic decat un Golf clasic, si Golf GTE fratele hibrid electric al lui GTI. Pentru mai multa adrenalina, publicul poate incerca puternicul Golf R. Nu va lipsi de la test-drive nici Noul Tiguan, cel mai asteptat model Volkswagen de anul acesta.

 

Posesorii de Volkswagen, Audi si Skoda prezenti la Graffiti Wrooom vor beneficia de preturi promotionale pentru igienizarea instalatiei de climatizare. Gratuit, oferim si o verificare a masinii in trei puncte: interogare pe tester, verificare baterie pe tester si verificare stare autoturism pe elevator.

 

Si ce ar fi Graffiti Wrooom fara graffiti? Artisti grafici vor decora incinta MIDOCAR Vitan si cateva dintre masinile prezente cu elemente inspirate din muzica si din mobilitatea pe patru roti.

 

Evenimentul este sustinut de Castrol Romania, Porsche Finance Group, UBER, Bergenbier si Doppelherz Aktiv si este dedicat proprietarilor marcilor Volkswagen, Audi si Skoda. Autobaza si Volkswagen Classic Club sunt cei care au sprijinit ideile frumoase ale editiei din acest an a festivalului.
[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai MIDOCAR.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close