fbpx
Search

Regele Willem-Alexander si Regina Máxima ai Olandei au vizitat BMW Welt

Bucuresti/München. O vizita regala in anul centenarului: Regele Willem-Alexander si Regina Máxima ai Olandei au vizitat BMW Group. Harald Krüger, presedintele Consiliului de Administratie al BMW AG, a intampinat cuplul regal, care a fost insotit de o delegatie economica olandeza aflaza intr-o vizita de lucru prin Bavaria si condusa de Lilianne Ploumen, ministrul Comertului Exterior si Cooperarii pentru Dezvoltare. Guvernul bavarez a fost reprezentat de ministrul afacerilor economice, Ilse Aigner.

Vizita ce a durat o ora s-a concentrat pe relatiile dintre BMW Group si economia olandeza. In cladirea Double Cone si pe parcursul prezentarii BMW VISION NEXT 100 Vision Vehicle, BMW Group a oferit o perspectiva asupra mobilitatii din urmatorii 30 de ani si dupa aceea – spre o noua era a mobilitatii ce este definita de dezvoltare durabila, conectivitate si condus autonom.

“BMW Group este onorat de vizita pe care cuplul regal olandez a facut-o la BMW Welt”, a declarat Harald Krüger, presedintele Consiliului de Administratie al BMW AG. “Olanda este un pionier in domeniul electromobilitatii. Suntem incantati sa continuam aprofundarea parteneriatului puternic pe care il avem cu Olanda.”

Vorbind despre expozitia MINI, Peter Schwarzenbauer, membru in Consiliul de Administratie al BMW AG si responsabil pentru MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce, After Sales si Servicii de Mobilitate, a mentionat cooperarea de succes cu producatorul olandez sub contract VDL Nedcar. Din vara anului 2014, MINI a utilizat productia sub contract in Olanda pentru MINI Hatch cu trei usi si noul MINI Cabriolet.

Un modelul MINI Cabriolet portocaliu si modelul ReBorn Mini sunt ambele expuse la BMW Welt: modelul Austin Seven istoric, cu numarul de sasiu 983, a fost construit in Olanda in 1959. In 2012, a fost gasit intr-un hambar din Groningen si a fost reconstruit complet de o echipa de cinci persoane de la VDL Nedcar, in 2013. Peste 4.000 de versiuni clasice MINI au fost produse in Olanda intre 1959 si 1966, utilizandu-se componente din Marea Britanie.

De asemenea, standurile Allego si ParkNow ilustreaza cooperarea excelenta dintre BMW Group si partenerii inovatori din Olanda.

Operatorul olandez de statii de incarcare Allego lucreaza impreuna cu ChargeNow, serviciul de electromobilitate al BMW i, care furnizeaza clientilor o retea globala de puncte de incarcare. Pe pietele BMW i, serviciul combina cel mai mare numar de furnizori ai infrastructurii publice de incarcare, drept pentru care conducatorii isi pot utiliza cardul ChargeNow pentru a accesa punctele de incarcare operate de diferiti furnizori.

ParkNow este o aplicatie si un serviciu bazat pe internet care schimba permanent conceptul parcarii. Pe de-o parte, prin crearea unei transparente a parcarii in cadrul unui oras: locurile de parcare participante pot fi filtrate in functie de pres, distanta sau disponibilitatea serviciilor, cum ar fi punctele de incarcare sau facilitatile de spalare a automobilului. Pe de alta parte, clientii pot utiliza ParkNow pentru a rezerva un loc de parcare in avans si pentru a primi indrumari de orientare spre destinatia aleasa. ParkNow este oferit in cooperare cu compania olandeza Parkmobile, care este unul din principalii furnizori la nivel mondial de servicii de plata la cerere pentru parcari pe drumuri publice.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close