fbpx
Search

Clientii BMW i8 primesc acces intr-un cerc exclusivist

Bucuresti/München. In data de 6 februarie, la uzina BMW din Leipzig, BMW Group a lansat, in premiera mondiala, un program pentru dialog extins cu clientii. Programul BMW i Pure Impulse Experience ofera clientilor de BMW i8 acces exclusiv la personalitati vizionare, precum si la experiente culturale si de calatorie care reflecta caracterul de avangarda al brandului BMW i. In timpul evenimentului de lansare ce a avut loc la locul de nastere al automobilului sport hybrid plug-in BMW i8, cei aproximativ 120 de participanti au avut ocazia unei imagini clare asupra modului in care cel mai important constructor auto premium din lume da forma mobilitatii viitorului.

 

Clientii BMW i8 se numara printre pionierii unei noi ere a placerii condusului, care este definita de sustenabilitate. Tehnologie BMW eDrive de transmisie hybrid plug-in, celula a pasagerilor produsa din plastic ranforsat cu fibra de carbon (CFRP), servicii inovatoare de mobilitate si faruri laser – disponibile in premiera la un model de serie – toate acestea contribuie la consolidarea statutului de automobil sport al viitorului pe care il are primul model hybrid plug-in produs de BMW Group. Dar brandul BMW i se evidentiaza nu numai pentru conceptele revolutionare de automobile – de asemenea, semnaleaza o experienta a mobilitatii care ajunge dincolo de modelul relevant.

“BMW i a adoptat un rol de pionierat si in ceea ce priveste noua dimensiune a dialogului cu clientii sai”, a declarat Henrik Wenders, director BMW i Product Management. “Prin organizarea unor evenimente exclusiviste, reunim oameni ale caror moduri de a gandi sunt, deopotriva, vizionare si sustenabile. Astfel, programul BMW i8 Pure Impulse Experience reprezinta un stil de viata contemporan si responsabil.”

 

Invitatul de onoare al primului eveniment a fost elvetianul Bertrand Piccard (56 de ani), unul dintre cei mai mari aventurieri ai lumii. La Leipzig, unde modelele BMW i3 si i8 devin realitate, vizionarul a vorbit clientilor BMW i8 despre tentativa sa de a deveni primul om care inconjoara Pamantul intr-un avion cu propulsie solara.

 

In lunile urmatoare, programul BMW i Pure Impulse Experience va oferi numeroase surse de inspiratie pentru un stil de viata responsabil si progresist, derivat din caracterul “next premium” al marcii. Evenimentele exclusiviste sunt deschise detinatorilor de carduri BMW i Pure Impulse in baza unor conditii speciale si includ Brit Awards de la Londra, Festivalul de Arta si Muzica Coachella, dar si Art Basel din Hong Kong in martie 2015. Alte evenimente de top cu un program exclusiv de sustinere vor urma pe parcursul anului. Pe langa acestea, posesorii cardurilor BMW i Pure Impulse pot beneficia de oferte atractive in anumite hoteluri de lux, restaurante gourmet si galerii de arta de renume din intreaga lume.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close