fbpx
Search

Giulia Quadrifoglio, un nou record de viteza pe Nürburgring

La un an de zile dupa ce a anuntat o performanta de 7 minute si 39 de secunde pe circuitul Nürburgring din Germania, cel mai nou model fabricat de Alfa Romeo inregistreaza un nou record. Cu un rezultat extraordinar, de doar 7 minute si 32 de secunde, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio este cel mai rapid sedan din clasa lui testat pe Nordschleife.

Echipata cu un propulsor V6 turbo de 2.9 litri care dezvolta 510 CP, Giulia Quadrifoglio impresioneaza prin performanta: sprint 0-100 km/h in doar 3.9 secunde, cuplu maxim de 600Nm la 2500 rpm si o viteza maxima de de 307km/h. Puterea Giuliei este antrenata de transmisia automata ZF in 8 trepte cu padele pe volan, lansata la inceputul lunii septembrie pe versiunea Quadrifoglio. In modul Race, schimbarea treptei se face in doar 150 de milisecunde.

Transmisia din dotarea Giuliei Quadrifoglio dispune de un ambreiaj de blocare (tip lock-up), care asigura raspunsul rapid al acceleratiei la cuplarea unei trepte de viteza.  In plus, in functie de modul selectorului DNA, optimizeaza schimbarea treptelor, confortul si manevrabilitatea in orice conditii de trafic, inclusiv urban, contribuind la reducerea consumului de carburant si al emisiilor CO2.

Noua Alfa Romeo Giulia va fi disponibila in Romania din toamna acestui an si va fi oferita in patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce si Quadrifoglio) si sase variante de motorizare: 2.2 Diesel cu 150 CP, 180 CP si transmisie manuala cu sase trepte sau automata cu opt trepte; 2.2 Diesel de 210 CP cu transmisie automata si tractiune integrala, 2.2 benzina de 280 CP, cu transmisie automata si tractiune integrala, 2.0 benzina de 200 CP si transmisie automata in opt trepte, 2.9 V6 BiTurbo benzina cu 510 CP si cutie manuala cu sase rapoarte sau automata in opt trepte.

Alfa Romeo Giulia a obtinut 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP si un scor de 98% protectie la nivelul ocupantilor adulti, cel mai mare din istoria testelor Euro NCAP.

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai AUTOITALIA.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close