fbpx
Search

Colectie exclusiva MINI Gentleman inspirata de MINI Clubman

Bucuresti/München. Sa conduci un MINI este sinonim cu a face o declaratie. Sa porti MINI inseamna acum acelasi lucru. De acum, clientii pot cumpara nu doar noul MINI Clubman, ci si colectia MINI Gentleman. Accesoriile de inalta calitate, care au fost create in colaborare cu sase tinere talente din Italia provenite din domenii diferite, sunt disponibile ca editie limitata exclusiv la BMW Welt din München. Fiecare produs al colectiei exclusive de sase piese combina maiestria italiana cu detaliile creative si inovatoare.

Intalnire intre traditie si ultima ora
Sunt tineri, iubesc neconventionalul si sunt maestri ai artei lor: intr-un parteneriat simbiotic, personalitatile creative din spatele brandurilor SuperDuper, TYG Spectacles, Alberto Premi si Pijama, alaturi de parfumierul Paola Bottai si de echipa Proraso cu graficianul Pietro Nicolaucich, isi urnesc fortele cu MINI pentru a concepe si a crea “MINI Gentleman’s Collection inspired by MINI Clubman”. Au rezultat sase accesorii clasice ale modei de inalta calitate: o palarie, o pereche de ochelari de soare, o pereche de pantofi, o geanta, un parfum si un set pentru barbierit.

SuperDuper: palaria unui gentleman
Brandul SuperDuper este recunoscut pentru combinarea palariilor de dama traditionale cu designul modern si detaliile atractive. Palaria barbateasca este realizata manual, cu fetru de calitate deosebia. Cercul interior este inspirat de pielea tapiteriei ce este utilizata la MINI Clubman, in timp ce cusatura dubla colorata este un alt indiciu al unui element MINI caracteristic.

TYG Spectacles: umbrele unui gentleman
Acronimul TYG provine de la “Three young Gentleman” (Trei domni tineri) – pe baza acestui principiu, perechea de ochelari de soare din colectie a fost conceputa pentru adevaratii domni. Materialele de calitate premium, precum metal lustruit, piele veritabila si lentile de la Carl Zeiss, sunt prelucrate intr-o piesa cu adevarat unica, cu o nota de eleganta sportiva. Forma lor eliptica si designul minimalist reflecta particularitatile de design ale noului MINI Clubman.

Alberto Premi: pantofii unui gentleman
Pantofii din colectia MINI Gentleman sunt realizati din cea mai fina piele, taiata manual, combinata cu o talpa foarte usoara din microporos. Tanarul designer Alberto Premi este recunoscut pentru combinarea fabricarii traditionale a pantofilor cu elemente stilistice urbane. El adopta materiale inovatoare, combinatii neconventionale de culori si detalii speciale – la fel ca si MINI.

Pijama: geanta unui gentleman
In spatele brandului Pijama se afla designerul de moda Monica Battistella si arhitectul Sergio Gobbi. Cei doi au folosit un material emblematic, neopren, in productia gentii din colectia MINI Gentleman. Poate fi utilizata ca sac de spate, servieta sau geanta de umar. Sistemul sau inteligent de buzunar interior, asemenea noului MINI Clubman, ofera spatiu maxim de stocare. Sacul se remarca prin flexibilitatea eleganta.

Paola Bottai: parfumul unui gentleman
“Sofisticat, cosmopolitan si putin misterios” este descrierea pe care parfumierul italian Paola Bottai o face parfumului din colectia MINI Gentleman. Parfumierul a deprins tainele la Institute of Perfumery din Grasse si a creat – prin specializarea sa in parfumuri barbatesti – o diversitate de produse, de la parfumuri clasice la balsamuri pentru barbierit.

Proraso: setul de barbierit al unui gentleman
Ingrijirea barbii este deosebit de eleganta cu setul de barbierit din colectia MINI Gentleman, care este compus dintr-un pamatuf clasic, crema prebarbierit, crema de barbierit si balsam dupa barbierit – totul cu un aspect vintage de frizerie. Setul a fost creat de brandul Proraso, care a supervizat formula calitatii – bazata pe eucalipt – timp de 70 de ani, asemenea unei comori. Ambalajul setului a fost conceput de graficianul italian Pietro Nicolaucich, care a mai realizat ilustratii pentru Moschino, Sisley, Etnies si Nike.

Preturi cu amanuntul recomandate pentru produsele mentionate:
Ochelarii de soare TYG Spectacles x MINI: 268 euro
Pantofii de piele Alberto Premi x MINI: 347 euro
Palaria de fetru Super Duper x MINI: 295 euro
Setul de barbierit Proraso x MINI, ilustrat de Pietro Nicoaucich: 100 euro
Geanta Pijama x MINI: 175 euro
Parfumul Paola Bottai x MINI: 110 euro

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close