fbpx
Search

Peugeot, Citroën si DS la SAB & Accesorii 2015!

Intre 1 – 11 Octombrie, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, cel mai mare eveniment auto al anului, aflat la editia a XIII-a internationala isi deschide portile la Romero Baneasa!

Peugeot va prezenta la standul sau din cadrul SAB & Accesorii o ofensiva de modele deosebit de competitive: 301, 308, 508, RCZ, 2008, 3008, Partner, precum si vedeta incontestabila a toamnei 2015: noul Peugeot 208.

La trei ani de la lansare, PEUGEOT 208 – cel mai bine vandut model al Marcii – propune o noua versiune facelift. In dezvoltarea acestui nou vehicul de ultima generatie nu s-a omis niciun aspect: stilul categoric, sportiv si elegant, evidentiat de stopurile 3D LED prevazute standard, culorile originale cum ar fi noua nuanta stralucitoare Orange Power si noile pachete de personalizare.

Gama se extinde cu noua linie GT si GTi by PEUGEOT Sport, dovada a strategiei de urcare in gama a Marcii. Noul 208 vine cu o oferta vasta de echipamente ce sporesc confortul la volan: Sistemul Automat de Franare, functia Mirror Screen, Camera video de marsarier si functia Park Assist. Motorizarile PureTech si BlueHDi sunt conforme Euro6, laudandu-se cu cel mai economic motor cu combustie interna din lume, capabil sa inregistreze un consum de doar 3 litri/100km si un nivel de 79g CO2 /km.

CITROËN si DS se vor mandri cu prezentele impozabile ale noului C4 Cactus dar si a noului DS 5. Alaturi de vedetele standului se vor afla: C3, C3 Picasso, C-Elysée, C4, C4 Picasso, DS 3 FL, DS 4, dar si cu utilitarele din spatiul exterior (Berlingo, Jumpy si Jumper).

CITROËN raspunde nevoilor zilelor noastre, oferindu-si veritabila prezenta in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii. In segmentul C, extrem de concurential si cu principii fixe, CITROËN C4 CACTUS se distinge prin design-ul unic, imbinand perfect stilul cu functionalitatea. O alchimie inedita ce reuseste sa se ridice peste asteptarile clientilor.

CITROËN C4 CACTUS creeaza premizele unei noi perspective auto: un plus de design, un plus de confort si tehnologie utila, totul cu un buget controlat.

Noul DS 5 reprezinta noua gama de vehicule DS: stil avangardist, comportament dinamic, rafinament, atentie deosebita la detalii si, nu in ultimul rand, tehnologii high-tech. Modelul simbol al DS inaugureaza identitatea Marcii si propune o noua parte frontala restilizata care, alaturi de numeroase alte calitati, il transforma intr-un veritabil DS!

Incepand cu calandrul verticalizat, sculptat, care centreaza logo-ul DS, continuand cu farurile Xenon Full LED, ecranul tactil de ultima generatie si motorizarile performante…toate noutatile intaresc notorietatea lui DS 5 pe langa alte numeroase calitati ce au stat la baza renumelui sau: silueta distinctiva, design-ul exterior si interior iesit din comun (rafinament in cel mai mic detaliu si un post de comanda de tip cockpit).Va asteptam!

Informatii utile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015:
Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Bucuresti.
Program vizitare:  1 – 11 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00.
www.sab.ro

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai Salonului Auto Bucuresti & Accesorii.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close