fbpx
Search

BMW si BMW Motorrad protagonisti in urmatorul „Mission: Impossible”

Bucuresti/Los Angeles. BMW a confirmat astazi ca este partener global de automobile pentru urmatoarea productie Paramount Pictures din legendara franciza de filme “Mission: Impossible”. Urmatoarea productie, “Mission: Impossible – Rogue Nation”, va avea debutul in cinematografe din 31 iulie. Aceasta este a doua oara cand BMW “a acceptat misiunea” de a oferi echipei de productie sustinerea sa tehnologica de top, ceea ce a permis realizarea unor cascadorii spectaculoase cu automobile, filmate in diferite locatii de pe mapamond. Precedentul parteneriat pe care BMW l-a avut cu Paramount a fost in 2011, pentru succesul de box-office “Mission: Impossible – Ghost Protocol”.

Trailerul oficial al filmului, cu debutul mondial ieri, 24 martie, dezvaluie primele cadre din actiunea pe care doar Ethan Hunt (Tom Cruise) si echipa Impossible Mission Force (IMF) o pot oferi. Ethan Hunt este protagonistul unor cascadorii spectaculoase conducand atat noul BMW M3 cat si noua motocicleta BMW S 1000 R.

In productia “Mission: Impossible – Ghost Protocol”, prin conceptul BMW Vision EfficientDynamics, BMW a oferit o imagine a viitorului sistemelor BMW ConnectedDrive, care ofera conectivitatea inteligenta unica intre conducator, automobil si mediul inconjurator. Inca o data, BMW ConnectedDrive va fi un instrument valoros al echipei IMF in provocarile intalnite.

“Suntem incantati sa facem parte din nou dintr-una din cele mai atractive francize din istoria cinematografiei”, a declarat Ian Robertson, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG, responsabil pentru vanzari si marketing BMW. “Datorita performantelor dinamice si BMW ConnectedDrive, modelele BMW sunt automobilele perfecte pentru Ethan Hunt si echipa lui, care utilizeaza functiile inovatoare si tehnologiile de ultima ora ale acestora pentru a fi siguri ca baietii buni inving. BMW M3 combina ADN-ul din motorsport cu caracterul practic al utilizarii cotidiene intr-un concept emotional si puternic, aproape nemaiintalnit la alt automobil.”

“Mission: Impossible – Rogue Nation” il reuneste pe Tom Cruise cu starurile din “Mission: Impossible – Ghost Protocol” – Jeremy Renner, Simon Pegg si Ving Rhames. In distributia filmului mai apar Alec Baldwin, Rebecca Ferguson si Sean Harris.

Paramount Pictures si Skydance Productions prezinta o productie Tom Cruise / Bad Robot. Filmul este regizat de Christopher McQuarrie, iar productia este semnata de Tom Cruise, J.J. Abrams si Bryan Burk. Producatorii executivi ai peliculei sunt David Ellison, Dana Goldberg si Don Granger de la Skydance Productions si Jake Myers. Drew Pearce, Christopher McQuarrie, Will Staples, Laeta Kalogridis & Patrick Lussier si Dylan Kussman au scris scenariul, bazat pe serialul TV creat de Bruce Geller.

Trailerul oficial al filmului poate fi vazut la: http://www.missionimpossible.com/

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close