fbpx
Search

Primul radio mobil romanesc va emite dintr-un Transporter

MIDOCAR sustine AutobazaRadio in demersurile de reconditionare a unui Transporter T2 din 1978, cu scopul de a-l transforma in primul studio de radio mobil din Romania. Ambitiosul proiect a fost demarat la inceputul acestui an, urmand ca in luna iunie radio-ul sa inceapa sa emita si in miscare.

Autobaza a pornit in 2013 ca locatie de intalnire pentru pasionatii Volkswagen. Fanii marcii pot admira masinile clasice, iar posesorii le pot gara peste iarna si apela la servicii de intretinere. Intre timp, comunitatea Autobaza a dobandit o voce in online, AutobazaRadio, iar de anul acesta radio-ul se va muta intr-un bus Volkswagen.

Colaborarea dintre MIDOCAR si AutobazaRadio a inceput anul trecut, in octombrie. Atunci, primul radio online de drive se lansa la showroom-ul MIDOCAR Otopeni, intr-un eveniment tribut, dedicat spiritului Volkswagen (Deja-vw).

Echipa Autobaza a demarat cautarile pentru un studio radio, care sa le permita sa introduca si programe cu DJ in grila. Aveau in vedere un spatiu clasic, inchiriat intr-o cladire. Insa un bus T2 B Panel, portocaliu, le-a schimbat planurile. L-au botezat Portocala si i-au sortit sa devina primul studio de radio online mobil din Romania.

Transformarea bus-ului intr-un Music Transporter autonom este consemnata intr-un jurnal de bord online. Pe blogul lui Portocala veti putea urmari evolutia proiectului si veti afla tips & tricks despre operatiunile de mecanica si tinichigerie aplicate unui Volkswagen clasic. Reconditionarea este realizata cu sprijinul MIDOCAR, proiectul urmand sa fie finalizat in vara acestui an.

Incepand din luna iunie, bus-ul Portocala va transmite programe, concerte si live performances, de oriunde se va afla, pe stream-ul AutobazaRadio.
Va invitam sa urmariti proiectul de reconditionare a unui bus de 37 de ani si sa va pregatiti sa navigam impreuna spre plaje, munti si festivaluri: http://autobazaradio.ro/portocala/

 

Despre Autobaza

Autobaza este un proiect nascut din dragostea pentru modelele iconice Volkswagen. In spatele proiectului se afla Liviu Hurmuzache – membru fondator Volkswagen Classic Club, Calin Gheorghe – Realizator Radio si Irina Petrovici – Producator Radio si Community Manager Grolsch Experimentalist. Planurile viitoare includ amenajarea unui spatiu de expozitii, live music sessions, proiectii si cursuri de introducere tehnica pentru pasionatii Volkswagen Classics la Autobaza din Energeticienilor 13-15.

 

Despre MIDOCAR

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen si Audi de pe piata din Romania. In prezent, MIDOCAR este dealer si service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, cartea de vizita a MIDOCAR cuprinde service Skoda, autovehicule de ocazie si servicii buyback sub marca Das WeltAuto, precum si leasing prin MIDOCAR LEASING IFN. MIDOCAR isi desfasoara activitatea in Bucuresti in cele doua locatii – MIDOCAR Otopeni (Sos. Odai, 219-225) si MIDOCAR Vitan (Splaiul Unirii, 643-673).

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai MIDOCAR.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close