fbpx
Search

Salonul Auto Moto da startul pentru Primavara auto 2015

Bucuresti. Intrat deja in agenda celor mai importante evenimente din România, Salonul Auto Moto isi va deschide portile in Piata Constitutiei, in perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toti pasionatii fenomenului auto –moto din tara.

Pe durata celor cinci zile, sunt asteptate sute de masini si motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere nationale la cele de epoca sau tunate. in creștere de la o ediție la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau doua roti cu demonstratiile, acrobatiile si drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiara cu care au fost obisnuite zecile de mii de vizitatori din toata tara, care au trecut in anii precedenti pragul Salonului Auto Moto.

Nu vor lipsi noutatile si ofertele speciale de Pasti ale dealerilor, firmelor de leasing si de asigurari, precum si ale bancilor.

Nu este niciodata prea devreme pentru ca toti participantii la Salonul Auto Moto: organizatori, expozanti si vizitatori, sa-si marcheze in agenda perioada 1-5 aprilie 2015.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a Salonului Auto Moto.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close