fbpx
Search

ACAROM sustine Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015

Premium Expo, organizatorul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii), evenimentul cu o traditie in piata de peste 22 ani, are deosebita placere de a va anunta initierea parteneriatului cu ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania.

Acest parteneriat contribuie la cresterea ofertei si calitatii produselor expuse in cadrul SAB & Accesorii prin aducerea in atentia publicului vizitator specialist si interesat de acest domeniu a celor mai noi modele si tehnologii din segmentul autovehiculelor, echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto.

Participarea companiilor membre ACAROM la SAB & Accesorii 2015 va avea ca rezultat crearea unui plus de imagine marcilor reprezentate, avand totodata o reala evidentiere a segmentului echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto si un impact semnificativ asupra vanzarii produselor si serviciilor prezentate in cadrul evenimentului.

Suntem onorati de incheierea acestui parteneriat si suntem convinsi ca reprezinta un garant al imaginii si profesionalismului Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, in aceasta perioada in care piata auto din Romania intra pe un trend pozitiv.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii,editia a XIII-a internationala va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015, in cadrul complexului Romaero Baneasa, pe o suprafata de peste 25.000 mp.

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai Salonului Auto Bucuresti & Accesorii.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close