fbpx
Search

Pachetul Competition amplifica personalitatea sportiva a modelelor BMW M3 si M4

Bucuresti/München. BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupé si BMW M4 Cabriolet demonstreaza combinatia perfecta intre tehnologia unui automobil sport de inalta performanta si capacitate nelimitata de utilizare cotidiana. Cu incepere din primavara anului 2016, toate cele trei variante de caroserie vor fi disponibile cu un pachet Competition special de la BMW M GmbH, care combina o personalitate sportiva mai accentuata cu o dinamica imbunatatita. Pe langa evolutia semnificativa a manevrabilitatii, pachetul Competition vine si cu dotari exclusiviste si un plus de 14 kW/19 CP in ceea ce priveste puterea, ajunsa acum la un maxim de 331 kW/450 CP.

Plusul de putere inseamna performante imbunatatite. BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupé, echipate cu transmisia optionala M cu dublu ambreiaj si sapte trepte, sprinteaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,0 secunde (fara pachet Competition: 4,1 secunde), in timp ce BMW M4 Cabriolet atinge aceeasi viteza in 4,3 secunde (fara pachet Competition: 4,4 secunde). Timpul de sprint pentru modelele cu transmisia standard – manuala, cu sase trepte – este si el mai mic cu 0,1 secunde in toate cazurile fata de echiparea fara pachet.

De asemenea, pachetul Competition include suspensie M adaptiva, care beneficiaza de o vasta adaptare pentru performantele si manevrabilitatea imbunatatite si care dispune de arcuri, amortizoare si bare antiruliu noi, alaturi de moduri de condus reconfigurate (Comfort, Sport si Sport+). Echipare standard, diferentialul M activ de pe puntea spate si DSC Dynamic Stability Control (controlul dinamic al stabilitatii) au fost si ele configurate pentru a se potrivi cu dinamica superioara. Forjate, lustruite la masina, cu masa si rigiditatea optimizate, jantele M de 20 de toli, din aliaj usor – – fata 9J × 20; spate 10 J × 20 -, cu design exclusiv multi-spoke 666 M si anvelope mixte (fata: 265/30 R20, spate: 285/30 R20), completeaza lista de evolutii ale sasiului.

Pentru BMW M3 si BMW M4 Coupé, pachetul Competition include scaune sport M speciale, foarte usoare, care combina sustinerea perfecta in timpul condusului la limita extrema cu un confort exceptional de-a lungul calatoriilor lungi. Centurile de siguranta cu benzi BMW M tesute completeaza o ambianta interioara foarte sportiva.

Punctele de atractie de la exterior ale pachetului Competition includ sistem sport M de evacuare, cu tevi de esapament din crom negru. Pe langa faptul ca arata foarte bine, cea mai notabila particularitate a sistemului sport M de evacuare este acustica puternica, prin care experienta condusului beneficiaza de o rezonanta emotionala suplimentara. Vuietul de pornire si murmurul distinctiv la utilizarea franei de motor continua sa-i fascineze pe pilotii dedicati.

Pachetul Competition pentru BMW M3 si BMW M4 este intregit de vasta echipare exterioara BMW Individual high-gloss Shadow Line. Finisarea in negru lucios a fost utilizata nu doar pentru decoratiunile geamurilor laterale, finisarea firidelor geamurilor sau cadrele si bazele oglinzilor retrovizoare exterioare, ci si pentru grila BMW a radiatorului, branhiile laterale si emblema modelului de pe portbagaj.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close