fbpx
Search

Mika Häkkinen revine in Romania pentru a sustine initiativa globala JOHNNIE WALKER – Join the Pact: Never drink and drive

Bucuresti, 8 Aprilie 2015: In calitate de Ambasador Global al programului de consum responsabil de alcool initiat de Johnnie Walker, dublu campion mondial Formula 1, Mika Häkkinen, se intoarce pentru a doua oara in Romania in data de 16 Mai, pentru a promova programul Join the Pact: Never Drink and Drive, o initiativa globala Johnnie Walker impotriva conducerii de vehicule sub influenta alcoolului.

Inca de la evenimentul Join the Pact din 2013 in Romania, peste 24,000 de romani si-au luat angajamentul personal de a nu conduce niciodata vehicule sub influenta alcoolului. Urmarind sa ajunga la inca 10,000 de oameni, Mika Häkkinen  va performa o cursa spectaculoasa intr-o masina Mercedes sport, incurajand consumatorii „sa adere la pact” prin intermediul mai multor medii – de la medii digitale pana la colectari de semnaturi la fata locului. Cativa norocosi vor avea chiar oportunitatea de a urca in masina cu Mika, o experienta unica de a urmari competentele de pilotaj si control a unei adevarate legende motorsport.

Sunt incantat sa ma intorc in Romania in Mai cu Johnnie Walker pentru a discuta importanta consumului responsabil de alcool. Am vizitat Romania in 2013 pentru prima oara cu Join the Pact si am obtinut niste rezultate remarcabile. Ne intoarcem pentru a continua acest proiect si pentru a ne asigura ca oamenii din Romania ajung acasa in siguranta.”

Mika Häkkinen a vizitat mai mult de 40 de tari in cadrul acestui program si a reusit sa stranga peste 1 million de semnaturi pentru Join the Pact.

Join the Pact: Never Drink and Drive – initiativa sustinuta de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE DIRECTIA RUTIERA.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a Johnnie Walker.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close