fbpx
Search

Se cauta Mecanicul Anului in Romania!

AD Autototal a dat startul celui mai tare concurs in randul mecanicilor din intreaga Romanie: Mecanicul Anului. Iti plac provocarile? Stii ca esti cel mai bun dintre cei mai buni? Arata ca meseria iti e intr-adevar bratara de aur si ca poti face minuni din pasiunea ta pentru motoare. Marele trofeu: un automobil Citroen C1, si multe alte premii in bani. Inscrierile sunt deschise online, pe www.mecaniculanului.ro, pana pe data de 23 noiembrie.

 

Din 2010, an de an, cei mai buni mecanici din Romania au trecut prin probe grele, si-au testat pregatirea, flerul si iscusinta atat teoretic, cat si practic. Mizele sunt mari, deci si stacheta competitiei se ridica din ce in ce mai tare. Anul acesta, la editia cu numarul sase, concursul este structurat pe doua categorii: diagnoza si mecanica auto. Primul pas este un test online pe site-ul oficial, www.mecaniculanului.ro. Primii 50 clasati la ambele categorii se vor califica pentru etapa a doua, care va avea loc la Bucuresti, pe 10 decembrie, la Willbrook Platinum Center.

 

La diagnoza, pacursul spre trofeu trece si printr-o intrecere spectaculoasa sub lumina reflectoarelor, de tipul Stii si Castigi (proba pupitrelor), unde rapiditatea conteaza la fel de mult precum cunostintele tehnice. Primii doi clasati se dueleaza in final la proba practica, pariul suprem: doua autovehicule identice pe scena, cu aceeasi defectiune, pe care cei doi finalisti vor trebui s-o identifice si repare intr-un timp record de 30 de minute. Este o cursa contra cronometru si contra propriilor limite. Cel care reuseste sa porneasca primul motorul castiga titlul de Mecanicul Anului si marele premiu.

 

In cei cinci ani de cand se organizeaza, pentru podiumul aceste traditionale competitii s-au batut peste 4 500 de mecanici, vulcanizatori si diagnosticieni din toata tara. Cel mai varstnic concurent inregistrat pana acum a avut 58 de ani. Participarea este deschisa insa oricarei persoane cu varsta de peste 18 ani, un drum deschis catre afirmare si celor pur si simplu pasionati de mecanica.

 

Afla mai multe detalii pe site-ul competitiei, www.mecaniculanului.ro. Partener media: Sport Total FM. Concursul este sustinut de Mann Filter si Robert Bosch in calitate de sponsori principali, cu suportul Textar, febi, Castrol, Texa si Elring.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close