fbpx
Search

Noul Fiat 124 Spider

La aproape 50 de ani de la lansare, Centoventiquattro renaste sub forma noului roadster Fiat. Noul Fiat 124 Spider aduce omagiu modelului original si reprezinta adaptarea moderna a legendei Spider.

Proiectat la Centro Stile Torino, Noul 124 Spider imprumuta indicii ale originalului din 1966, considerat unul dintre cele mai frumoase modele Fiat din toate timpurile, si le reinterpreteaza. Noul 124 Spider are o silueta joasa, atemporala, imbinand profilul de influenta retro cu proportiile echilibrate, argumentate de o capota lunga si de habitaclul compact, amplasat in vecinatatea puntii spate. Modelul intruchipeaza experienta suprema a unui roadster italian, cu un design Made in Italy si imbogatita de emotie, tehnologie si siguranta.

Caracteristici precum grila hexagonala superioara, cupolele “Power Dome” de pe capota si blocurile spate orizontale si ascutite sunt totatatea elemente care conduc cu gandul spre Spiderul clasic. Interiorul este orientat asupra soferului, fabricat in intregime din materiale premium soft-touch. Noul roadster este dotat cu tehnologii de siguranta si asistenta, precum faruri adaptive si camera video marsarier, dar si cu un pachet de infotainment consistent, cu touchscreen de 7 inchi, conectivitate Bluetooth, sistem Keyless Enter’n Go si sistem audio premium Bose cu noua difuzoare.

In Europa, Noul 124 Spider va fi oferit cu motorizarea MultiAir Turbo de 1.4 litri/140 CP si 240 Nm, cuplat la o transmisie manuala in sase trepte. Aceasta motorizare va propulsa pentru prima data un autoturism cu tractiune spate din gama Fiat. Fiat 124 Spider foloseste o suspensie frontala cu brate triunghiulare duble si una multilink pe spate, pentru o mai buna stabilitate pe timpul franarii si al virajelor. Sistemele de directie si suspensia, constructia usoara, distributia egala a maselor si propulsia turbo transforma experienta la volanul roadster-ului Fiat intr-o aventura plina de dinamism si sportivitate. Soft top-ul usor de actionat, se deschide in doar cateva miscari, lasand pasagerii sa se bucure de sentimentul de libertate deplina.

Fiat 124 Spider va ajunge in Europa in vara anului 2016 si va fi disponibil in doua niveluri de echipare, 124 Spider si Lusso. Exterioarele vor putea fi personalizate intr-una dintre cele 8 culori disponibile in paleta: Rosso Passione, Bianco Gelato, Nero Vesuvio, Grigio Argento, Grigio Moda, Bronzo magnetico, Azzurro Italia si tri-strat Bianco Ghiaccio.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close