fbpx
Search

Jeep® Renegade debuteaza pe marile ecrane in filmul “Batman v Superman: Dawn of Justice”

Jeep® lanseaza o editie speciala a modelului Renegade, in cadrul parteneriatului cu Warner Bros. Pictures. Jeep® Renegade Dawn of Justice” este erou al unui spot publicitar dedicat filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”. In Romania sunt disponibile 6 unitati exclusive Renegade “Dawn of Justice”, iar una dintre ele va fi expusa in cinematograful Grand Cinema & more din Baneasa Shopping City, incepand de joi, 24 martie.

Ca rezultat al parteneriatului global dintre Fiat Chrysler Automobiles si Warner Bros. Pictures, Jeep® lanseaza in regiunea EMEA o ampla campanie de promovare a Editiei Speciale Jeep® Renegade “Dawn of Justice”, inspirata de filmul de actiune “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Planul de promovare include difuzarea spotului pe TV si online, proiecte speciale in digital, evenimente locale si o experienta de gaming exclusiva.  Campania comuna de comunicare, destinata promovarii filmului ,,Batman V Superman: Dawn of Justice”, se desfasoara acum si prin intermediul modelului Jeep Renegade.

Spotul video il prezinta pe Ben Affleck, in rolul lui Bruce Wayne, infruntand pericolul pentru a impiedica distrugerea orasului la volanul lui Jeep Renegade. Rolul SUV-ului compact in distributia filmului ii asigura o ampla expunere si o alura eroica, demna de capabilitatile sale on-road si off-road.

Editia Speciala Jeep® Renegade “Dawn of Justice” a fost dezvaluita in cadrul Salonului Auto de la Geneva si se bazeaza pe nivelul de echipare Longitude. Eleganta si misterul sunt accentuate de exteriorul Carbon Black si de multiplele elemente vopsite in negru lucios: fantele grilei frontale, emblema Jeep, jantele de 18 inchi si ramele stopurilor. Interiorul abunda in negru si te duce cu gandul la un set-up din Gotham City sau Metropolis. Detaliile metalice de pe nuca schimbatorului, rama consolei si manerele usilor contrasteaza puternic cu finisajele in negru lucios si cu scaunele, negre de asemenea, reliefate de logo-ul reprezentativ al grilei cu sapte fante.

Editia limitata Jeep® Renegade “Dawn of Justice” va putea fi descoperita de publicul din Romania in cinematograful Grand Cinema & more din Baneasa Shopping City, incepand din seara avanpremierei filmului si pana pe 31 martie. In Romania, Jeep® Renegade “Dawn of Justice” va fi comercializat la pretul promotional de 19.700 Euro (+TVA).

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai AUTO ITALIA.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close