fbpx
Search

Noul Fiat Fullback, prezentat la Dubai International Motor Show

Noul membru al gamei Fiat Professional este dezvaluit zilele acestea la cel mai mare eveniment auto din Orientul Mijlociu si Nord Estul Africii, desfasurat in perioada  10 – 14 noiembrie, la Dubai. Fiat Fullback poarta un nume inspirat de pozitia de fundas lateral al echipelor de rugby si este pregatit sa atace si sa isi revendice locul in segmentul pick-up-urilor de clasa medie.

Fiat Fullback marcheaza inca un punct in dezvoltarea marcii, care, incepand din anul 1901, s-a dedicat fiabilitatii si inovatiei. Noul Fullback este lansat sub umbrela Fiat Professional, gama care beneficiaza de o reputatie excelenta in segmentul autovehiculelor comerciale usoare. Noul model Fiat ataca segmentul pick-up-urilor medii, un segment care anul trecut a inregistrat 23% din totalul vanzarilor LCV din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Si nu sunt putine caracteristicile care ii promit un rol important in clasa lui.

Cu valente urbane si performante off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilitatii. Constructia robusta impresioneaza prin coeficientul aerodinamic. Cu o raza de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tractiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tractiune integrala, Noul Fullback are o capacitate de incarcare de 1.100 kg si poate remorca peste 3.000 kg. Un autovehicul pe care te poti baza in orice conditii de drum. De pe strazile aglomerate ale orasului, pana pe santierul de lucru, Fullback te va conduce acolo cu incredere.

Perfect adaptat nevoilor pietei locale, noul pick-up Fiat va pune la dispozitia clientilor patru variante constructive (Cabina Simpla, Cabina Dubla, Cabina Extinsa si Autosasiu) si trei versiuni de echipare. Dimensiunile variaza in functie de carosare: 5.155 mm pentru Cabina Simpla, 5.257 mm pentru Cabina Extinsa, 5.285 mm pentru Cabina Dubla. De asemenea, dimensiunea compartimentului marfa difera de la 1.520 mm in varianta Cabina Dubla, pana la 2.265 mm in varianta Cabina Simpla.

In Europa, Fullback va fi pus in miscare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit din aluminiu, cu doua plaje de putere, de 150 CP, respectiv 180 CP, cuplat la o transmisie manuala noua, in sase trepte sau la una automata in cinci rapoarte, cu mod Sport.

Noul Fiat Fullback va ajunge pe piata locala incepand cu al doilea trimestru al anului 2016, prin reteaua Auto Italia, iar in momentul lansarii va fi disponibil in varianta Cabina Dubla 2.4 turbo diesel de 180 CP, cu transmisie automata in cinci trepte sau manuala in sase trepte si tractiune integrala.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close