fbpx
Search

Mercedes-Benz a condus reprezentanti de top ai cinematografiei la cea de-a XIV editie a TIFF

In calitate de Masina Oficiala, pentru a opta oara consecutiv Mercedes-Benz a deschis drumul catre Covorul Rosu al Festivalului International de Film Transilvania, eveniment desfasurat in perioada 29 mai – 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Invitati celebri, personalitati ale lumii teatrului si cinematografiei nationale si internationale s-au deplasat in conditii de cinci stele, in elegantele masini Mercedes-Benz Clasa C.

Peste 850 de invitati romani si straini au fost prezenti in cele zece zile de festival, la Cluj. Printre invitatii de onoare ai evenimentului s-au numarat Andreea Esca, Catalin Stefanescu, actorii Olimpia Melinte, Marin Moraru, Andi Vasluianu, Emilian Oprea, Andreea Vasile, Walter Donado, Isaach de Bankolé, regizorii Mircea Daneliuc, Corneliu Porumboiu si George Ovashvili, cineastul american Timothy Wheeler, nominalizat la Premiile Emmy pentru imagine, si multi altii.

 

Actrita Nastassja Kinski, una dintre frumusetile marelui ecran, a fost in prim planul acestei editii si a primit Premiul Special TIFF pentru Contributia adusa cinematografiei mondiale.

Pentru al doilea an consecutiv, limuzina Mercedes-Benz Clasa C a stat la dispozitia invitatilor pentru o experienta cat mai placuta si confortabila, alaturi de eleganta Clasa E si spatioasa Clasa V. De asemenea, autovehiculele Citan si Sprinter au oferit suport logistic organizatorilor.

 

Proiect sustinut de Mercedes-Benz Romania de la prima editie, programul 10 pentru film a adus pe scena TIFF 10 actori talentati din teatrele din Romania. In cadrul sectiunii Zilele Filmului Romanesc, actorii au luat parte la workshop-uri, premiere de film si dezbateri si au fost introdusi celor direct interesati sa descopere talente noi in cinema – regizori, producatori romani si straini, directori de casting si agenti.

 

Din 2008, in seara Galei TIFF, Mercedes-Benz Romania recunoaste si premiaza excelenta in cinematografia romaneasca. Anul acesta, indragitul actor Marin Moraru, cunoscut pentru rolurile sale in filmele regizate de Manole Marcus (Actorul si salbaticii), Dan Pita (Concurs, Faleze de nisip, Filip cel bun), Mircea Dragan (Chirita in Iasi) sau Horea Popescu (Cuibul de viespi), a fost recompensat cu Premiul de Excelenta. Premiul de Excelenta a fost acordat de catre Andreea Esca si Catalin Stefanescu.

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz Romania sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai Mercedes-Benz Romania.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close