fbpx
Search

Fiat Tipo, calificat in finala AUTOBEST 2016

Fiat Tipo este finalist al competitiei europene AUTOBEST 2016. Noul sedan compact din gama Fiat isi disputa victoria cu Honda HR-V, Hyundai Tucson, Mazda CX-3 si Opel Astra. Castigatorul “Best Buy Car of Europe 2016” va fi anuntat in luna decembrie.

 

In perioada 25-26 noiembrie, cele cinci modele calificate in finala AUTOBEST 2016 vor merge la ultimele teste la NAVAK, o zona de testare din apropiere de Belgrad. Pe 15 decembrie, juriul format din reprezentantii a 26 de tari europene va decide care sunt castigatorii celor 9 categorii din concurs.

 

Fiat Tipo, dezvaluit initial sub conceptul Ægea Project, este proiectat la Centro Stile Italia si va fi produs in Turcia si vandut in peste 40 de tari din regiunea EMEA, inclusiv in Romania. Modelul este asamblat la uzina Tofas, din Bursa, una dintre cele mai performante linii de productie din lume, premiata cu Medalia de Aur in cadrul World Class Manufacturing.

 

Noul sedan compact Fiat ofera o combinatie unica de confort, eficienta si tehnologie, accentuata de tusa de design specific italian, care exprima proportiile unui sedan pur si puternic. Modelul va fi dotat cu motorizari economice si performante: doua unitati turbo diesel Multijet II si doua pe benzina, care dezvolta intre 95 CP si 120 CP. Noul sedan Fiat va fi disponibil in Romania incepand de anul viitor.

 

In cadrul AUTOBEST 2016, Olivier Francois, CMO Fiat Chrysler Group, va fi onorat cu distinctia MANBEST 2015, pentru rezultatele remarcabile pe care le-a obtinut pentru marca Fiat si pentru campaniile de marketing spectaculoase din cadrul FCA.

 

Despre AUTOBEST

Organizatia AUTOBEST a fost infiintata in anul 2001 sub conceptul “Best Buy Car” si se adreseaza marcilor existente pe pietele europene. Pentru a deveni castigator AUTOBEST, un autovehicul trebuie sa reprezinte cea mai buna oferta pentru majoritatea clientilor europeni. Pretul, reteaua de service, pachetul de servicii aftersales si versatilitatea autovehiculelor reprezinta principalele criterii urmarite in procesul de vot. Design-ul si tehnologiile de ultima generatie reprezinta, de asemenea, aprecieri importante in jurizare. AUTOBEST foloseste un sistem de votare transparent, definit de 13 criterii complexe.

 

Pe parcursul celor 15 editii, Gala Premiilor AUTOBEST a evoluat de la un dineu al directorilor executivi, reprezentanti ai marcilor auto europene, la una dintre cele mai importante competitii europene de profil, organizata independent.

Anul acesta, AUTOBEST a anuntat extinderea juriului de 15 la 26 de reprezentanti. Noii jurati provin din Austria, Belgia, Franta, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia si Marea Britanie.

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai AUTOITALIA.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close