fbpx
Search

MINI Cooper S salveaza omenirea in PIXELS

Bucuresti/München. Urmariri nebune, dialoguri amuzante, scene spectaculoase de actiune, vechi prieteni din jocurile video de odinioara, speranta, eroi si, in centrul actiunii, salvatori intruchipati de patru modele MINI Cooper S (versiune cu trei usi): aceasta este povestea, pe scurt, a ultimei productii Sony Pictures, PIXELS, care va avea premiera in cinematografele din SUA pe data de 24 iulie. MINI, cu cei patru protagonisti principali – Adam Sandler, Peter Dinklage, Denis Akiyama si Josh Gad – la volan, joaca un rol cu totul special in lupta impotriva baietilor rai. In distributie mai apar Kevin James si Michelle Monaghan.

Pentru creatia in spiritul Hollywoodului, regizorul Christopher Columbus s-a inspirat din scurtmetrajul francez de animatie pe care l-a realizat Patrick Jean. Productia acestuia a starnit un interes deosebit in mediul online in 2010, fiind un omagiu adus jocurilor video clasice precum Tetris, Pac-Man, Space Invaders si Donkey Kong.

MINI versus Pac-Man

In PIXELS, omenirea se transforma intr-un joc video din lumea reala. Extraterestrii preiau temele celor mai populare jocuri ale anilor ’80, inclusiv Space Invaders, in care jucatorii aveau ca obiectiv distrugerea micilor “aliens” pixelati. Distractia din jocuri este interpretata eronat de catre extraterestrii, care o considera o declaratie de razboi si expediaza rapid figuri Pac-Man si Donkey Kong supradimensionate catre capitala Japoniei, Tokyo. In labirintul din metropola nipona, ele transforma tot ce ating in pixeli.

In dorinta de a salva omenirea, guvernul SUA recruteaza un grup de patru jucatori video talentati din anii ’80, ale caror cunostintele par imbatabile atunci cand este vorba de punctele forte si cele slabe ale personajelor din jocurile video. Dar pentru a castiga batalia impotriva Pac-Man & Co., cei patru eroi au nevoie de un mic ajutor din afara, asa ca guvernul le ofera propriile “MINI Fantome” – patru modele MINI Cooper S (versiune cu trei usi) ce poarta numele si culorile Fantomelor Pac-Man. Daca misiunea va fi sau nu incununata de succes? Raspunsul va fi oferit la 24 iulie, data la care va avea loc premiera in SUA.

MINI Cooper S (3 usi) joaca rolul principal

MINI Cooper S (3 usi) este nu doar foarte agil de condus, ci arata si foarte bine. Cea mai noua generatie a originalului este conceputa pentru individualisti si transfera legendarul limbaj de design al versiuni clasice Mini din 1959 in prezent. Cu dotarile vaste ale produsului si elaborarea detaliata a indiciilor de design ale predecesorului sau, noua generatie combina traditia MINI cu designul si inovatia de avangarda.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close