fbpx
Search

BMW Fest, cel mai mare festival din Romania dedicat pasionatilor marcii

Bucuresti. BMW Blog Romania, blog independent dedicat , organizeaza in acest week-end (30-31 mai) un festival dedicat pasionatilor marcii la Romexpo Baneasa, Bucuresti. Este un proiect organizat in premiera in Romania care isi propune sa reuneasca automobile de epoca si modele care au facut istorie, demonstratii spectaculoase de drift si drift taxi, precum si teste BMW Motorrad.

In prim plan va fi prezenta unuia din cele mai spectaculoase modele ale marcii, BMW i8, precum si o demonstratie de stunt riding sustinuta de campionul mondial Chris Pfeiffer sustinut de un moment special al pilotului Caludiu David alaturi de un spectaculos BMW M6.

Invita ti speciali: Chris Pfeiffer si Claudiu David
Iubitorii motociclismului vor avea ocazia sa-l vada la lucru pe Chris Pfeiffer, unul dintre cei mai apreciati stunteri moto din lume. Chris Pfeiffer si-a inceput cariera in motorsport la doar noua ani, iar disciplinele sale preferate sunt trialul si enduro. In prezent, demonstratiile moto pe care Chris Pfeiffer le sustine pe intreg mapamondul atrag mii de oameni, iar spectacolul si interactiunea cu publicul sunt la cele mai inalte cote.

Pe 30 mai, alaturi de Chris Pfeiffer isi va face aparitia si Claudiu David, la volanul unui model BMW M6 Coupe. Impreuna, cei doi isi propun sa ofere un show unic, pentru iubitorii lumii motorizate, fie ca vorbim despre doua sau patru roti.

Sesiuni de taxi-drift pentru vizitatorii BMW Fest Romania
Pilotii echipelor EvL Drift Team si Rampage Drift, alaturi de modelele special pregatite pentru competitiile de drift, vor invita participantii la BMW Fest Romania pe post de co-piloti.

Ride-test cu cele mai noi modele BMW Motorrad
Motociclistii participanti la eveniment vor avea posibilitatea sa testeze cele mai noi modele produse de BMW Motorrad. Traseul este prestabilit, iar liderul de coloana va fi Marius Bacila, instructorul Rider Academy. Printre motocicletele ce vor fi disponibile pentru teste se numara: BMW S 1000RR, R 1200R, R nineT, R 1200GS, si K 1600 GTL Exclusive.

BMW i8, vedeta BMW Fest Romania
Revolutionarul model BMW i8 va fi vedeta festivalului si, alaturi de multe alte modele BMW clasice si nu numai, va putea fi admirat in interiorul Pavilionului E1. Printre celelalte automobile expuse in timpul evenimentului se numara si modele care au facut istorie, printre care E9, E24 si, desigur, E30.

Doneaza pentru SMURD, o campanie sus tinuta de BMW Blog Romania
Unul dintre principalele ­obiective ale BMW Fest Romania este responsabilizarea in trafic a soferilor si a motociclistilor, dar si scoaterea in evidenta a pericolelor in fata carora ne putem expune atunci cand alegem sa nu respectam legislatia rutiera. Politia Rutiera Romana, alaturi de Fundatia pentru SMURD, va sustine in cadrul evenimentului o serie de conferinte pe tema sigurantei rutiere. Scopul acestor discutii este acela de a aduce in atentia participantilor la eveniment faptul ca toleranta si respectul in trafic sunt atitundini obligatorii. In plus, 10% din valoarea incasarilor din bilete va fi donata catre Fundatia pentru SMURD.

Biletele pentru BMW Fest Romania sunt disponibile in toata reteaua magazinelor Diverta si online, prin portalul myTicket. Biletele de acces vor putea fi achizitionate si in timpul festivalului, de la fata locului.

Despre Efix, sponsorul oficial al BMW Fest Romania:
Efix este cea mai avansata gama de carburanti de la Rompetrol. Folosind o tehnologie de ultima generatie si bazat pe o combinatie optima de aditivi si compusi activi, Efix protejeaza motorul, curata supapele si injectoarele, reduce consumul de carburant si creste performanta motorului. In 2014, carburantii Efix au fost testati si certificati tehnic in Germania in Laboratorul Centrului de Competenta pentru Combustibili si Lubrifianti.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close