fbpx
Search

Déjà-vw, un tribut adus spiritului Volkswagen

MIDOCAR sarbatoreste cultura Volkswagen de ieri si de azi printr-un eveniment neconventional, aflat la a doua editie: Déjà-vw. Pe 8 octombrie, in incinta reprezentantei MIDOCAR Otopeni, vor avea loc manifestari ale noului si clasicului din universul auto, se vor face experimente grafice, iar pasiunile frumoase vor iesi din anonimat.

 

In perioada in care temperaturile devin mai scazute si ziua din ce in ce mai mica, MIDOCAR desfasoara un eveniment inspirat din atmosfera anilor ’70 si animat de tehnologie auto de ultima generatie. In dimineata zilei de 8 octombrie, incepand cu ora 10:00, curtea reprezentantei va prinde viata. Pe muzica Autobaza radio, modelele clasice se vor alinia intr-o frumoasa expozitie retro, iar colectiile fascinante ale pasionatilor de machetele auto vor iesi in intampinarea invitatilor.

In completarea atmosferei, artistii vor contura din creion, cafea, carbune, marker, acuarela, tus sau cerneala franturi din istoria Volkswagen si Audi, pornind de la fotografii cu modele clasice. La sfarsitul zilei, cele 12 planse rezultate vor deveni filele calendarului vintage pentru anul 2017.

La a doua editie Déjà-vw vom sarbatori cultura Volkswagen si curentul retro alaturi de: Partial Color, Aquarelief, Pegas, Squadra Pizza, Coffee-Bike, Wood Be Nice, Radu Fugarescu Photography, Renovatio e-charge, Chocolat Salon, Vazduh, ByITI, Vandal Club, Sapte Pisici, BasTart, Muzeul Jucariilor, Robert Obert, Tintea Nailing Design si Tokyo Toys.

In contrast cu aerul retro, tehnologia Volkswagen de ultima generatie va amplifica experienta celor de la eveniment prin gama sa variata de modele. Iar pentru ca e-mobility inseamna tehnologie, de la Déjà-vw  nu vor lipsi nici modelele electrice si plug-in hibride. Totodata, cei prezenti vor putea intalni un Volkswagen Beetle din 1971, transformat intr-o masina 100% electrica, si-i vor putea afla intreaga poveste de la reprezentantii ICPE, dezvoltatorii proiectului.

Posesorii de Volkswagen si Audi prezenti la eveniment pot beneficia de un pret promotional pentru un pachet de verificari si accesorii utile, menit sa-i ajute sa intampine schimbarea vremii fara emotii si probleme tehnice.

Sustinut de Autobaza si Volkswagen Classic Club, evenimentul este realizat in parteneriat cu Castrol Romania si Porsche Finance Group.

Va invitam sa luati parte la evenimentul nonconformist, organizat la reprezentanta MIDOCAR din Soseaua Odai 219-225.

 

Despre Autobaza

Autobaza este un proiect nascut din dragostea pentru modelele iconice Volkswagen. In spatele proiectului se afla Liviu Hurmuzache – membru fondator Volkswagen Classic Club, Calin Gheorghe – realizatorul emisiunii Chillau de la Radio Guerrilla si Irina Petrovici – producator Radio Guerrilla si Community Manager Grolsch Experimentalist.

 

Despre Volkswagen Classic Club

Volkswagen ClassicClub este o asociatie nonprofit care isi propune sa protejeze si sa puna in valoare automobilele VW clasice.

 

Despre MIDOCAR

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen si Audi de pe piata din Romania.

In prezent, MIDOCAR este dealer si service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, cartea de vizita a MIDOCAR cuprinde service Skoda, autovehicule de ocazie si servicii buyback sub marca Das WeltAuto, precum si leasing prin MIDOCAR LEASING IFN.

MIDOCAR isi desfasoara activitatea in Bucuresti in cele doua locatii – MIDOCAR Otopeni (Sos. Odai, 219-225) si MIDOCAR Vitan (Splaiul Unirii, 643-673).

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai MIDOCAR.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close