fbpx
Search

Concurs guma TURBO

concursturbo_2

Guma Turbo a marcat copilaria unor generatii intregi, baieti si fete. Ne intalneam cu totii in spatele blocului si realizam schimburi de dubluri. Cu timpul, din pacate, au inceput sa fie din ce in ce mai greu de gasit, apoi au disparut cu totul de pe piata. Nostalgia nu a putut fi linistita decat cu ajutorul odorizantelor de masina, cu miros asemanator, pana la inceputul anului 2014 cand au reaparut in magazine…

concursturbo_1

Noi intelegem foarte bine pasiunea de a colectiona! Prin urmare, am pus mana de la mana pentru a face rost de o cutie cu 100 de gume Turbo. Sigilata si inca in termen de garantie! O punem la bataie, intr-un concurs clasic in care castigatorul va fi decis… random. Folosind un programel de tombola, primiti o sansa “din partea casei” si inca doua sanse daca ne urmariti pe Facebook. Va asiguram si transportul premiului, oriunde in Romania, daca nu sunteti din Bucuresti.

Inscrierile sunt deschise pana pe 3 octombrie, cand va fi ales aleatoriu un castigator. Dupa ce va fi contactat de noi, vom anunta si pe pagina de Facebook rezultatul.

a Rafflecopter giveaway

Aplicatia Rafflecopter nu stocheaza date personale si nu posteaza de pe contul personal fara a cere permisiunea. Singurele date stocate sunt numele de Facebook si adresa de email, pentru a putea fi contactat castigatorul, date care imediat dupa validarea acestuia nu vor mai fi folosite si care categoric nu vor fi transmise mai departe sau folosite pentru alte promotii, bla bla, etc.

Nu suntem responsabili pentru momentele de nostalgie pe care le trezeste premiul oferit si nici pentru cand seful te va prinde cu dublurile pe birou, facand schimb cu colegii de munca.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close