fbpx
Search

Concurs verificare de iarna

Ca in fiecare an, zapada a venit neanuntata si a luat prin surprindere toata tara. Temperaturile mici au pus stapanire pe orase si nu vor pleca pentru mult timp, conform meteorologilor. Nu lasa frigul sa te tina in casa, verifica-ti masina din timp!

1

Noi te putem ajuta cu asta! Punem la bataie trei premii oferite de Badsi-Nissan, care constau in cate o verificare a masinii pentru iarna. Operatiunea implica examinarea urmatoarelor lucruri:

  • Nivel antigel si temperatura de inghet
  • Nivel lichid spalator parbriz si temperatura de inghet
  • Nivel lichid frana
  • Nivel ulei motor
  • Grad uzura anvelope
  • Grad uzura lamele stergator
  • Functionare sistem de iluminare

Bonus: un spalat exterior!

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie este sa confirmi in programul Rafflecopter ca ai dat like paginilor de Facebook ale SubTURAT si Badsi si sa lasi un numar de telefon pentru a putea fi contactat ulterior, daca ai castigat. Inscrierile se termina duminica la ora 23:59 iar castigatorii vor fi alesi si anuntati pe 10 noiembrie.

v1

Badsi-Nissan, dealerul Nissan numarul 1 in Romania, activeaza pe piata inca din 1992. In peste 20 de ani de experienta, compania si-a dovedit seriozitatea, punand cerintele clientului pe primul plan. Badsi-Nissan Pipera iti ofera acum tot ce ai nevoie pentru masina ta: mecanica, electrica, tinichigerie, revizii, constatari daune, ITP, preluare si predare la domiciliu, divizia Badsi Autorulate.

a Rafflecopter giveaway

Aplicatia Rafflecopter nu stocheaza date personale si nu posteaza de pe contul personal fara a cere permisiunea. Singurele date stocate sunt numele de Facebook, adresa de email si numarul de telefon, pentru a putea fi contactat castigatorul, date care imediat dupa validarea acestuia nu vor mai fi folosite si nu vor fi transmise mai departe sau folosite pentru alte promotii.

Concursul este deschis pentru oricine. Programul va extrage la finalul perioadei de inscriere trei castigatori, care vor primii fiecare o verificare de iarna asigurata de Badsi-Nissan.

Serviciile vor fi oferite la sediul Badsi-Nissan din Bucuresti. Cheltuielile de transport pana la locatie nu vor fi suportate de SubTURAT sau de Badsi.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close