fbpx
Search

Unde parcam in iulie

Este oficial, vara a inceput, deci putem sarbatori deschiderea sezonului pentru pasionatii auto, cu un articol in care am selectat cele mai interesante evenimente din perioada 1 – 31 iulie 2019.

Renault si Arta, o Istorie Vie. Colectia de Arta Renault la MNAC

Colectia de Arta Renault a inceput sa prinda forma la finalul anilor ’60 si a crescut treptat, piesa cu piesa, confirmand legatura dintre arta si industria auto. 18 artisti expun la Muzeul National de Arta Contemporana, intre 19 aprilie si 20 iulie, sub curatoriatul lui Ann Hindry, istoric de arta si Director al Colectiei de Arta Renault. Link eveniment.

Retromobil Fest + Campionatul National de Viteza pe Circuit pentru vehicule istorice

Iubitorii de masini vechi primesc un weekend plin de adrenalina (6-7 iulie), avand acces atat la o competitie de regularitate, cat si la una de viteza, in care batranele doamne isi contrazic varsta. Cele doua evenimente se desfasoara simultan pe circuitul Transilvania Motor Ring, din Mures. Link eveniment.

Bucharest OnTrack Fest

Pe 13 si 14 iulie, Academia Titi Aur gazduieste prima editie a unui eveniment multi-clasa adresat pasionatilor de toate varstele. Automobilele noi sau vechi, de circuit sau offroad si motocicletele se vor intrece in probe de regularitate, pe parcursul weekendului, pentru deliciul spectatorilor. Link eveniment.

Evenimente expo

Auto Summer Fest revine la Vivo! Constanta, in perioada 12-14 iulie, cu masini modificate care trec prin diverse probe, de la limbo la dbDrag. Link eveniment  Prima editie a Concursului de Eleganta Klausenburg va avea loc in incinta Parcului Central Cluj-Napoca, pe 13 iulie. Link eveniment.

Evenimente race

ROTAC paraseste granitele tarii, pentru Race 4. Pe 8 iulie, asfaltul circuitului Hungaroring va fi incins de pilotii campionatului, pregatiti sa stabileasca noi recorduri. Link eveniment. Fanii moto pot urmari campionatul MotoRC, in perioada 12-14 iulie, pe circuitul Motorpark Romania. Link eveniment. Raliul Perla Harghitei powered by Toyota, etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop revine in Odorheiu Secuiesc pentru editia cu numarul 27, in perioada 12-13 iulie. Link eveniment. Campionatul National de Drift promite o etapa spectaculoasa pentru spectatori, pe soseaua Transrarau. Piloti din 3 tari si-au anuntat deja prezenta pentru weekendul 20-21 iulie. Link eveniment.

Track days

Daca vrei sa iti incalzesti putin cauciucurile si sa dezmortesti masina sau motocicleta, te asteapta cateva track days prin tara.

  • 6 iulie, Track Day Willi Motorsport, Motorpark Romania. Link.
  • 7 iulie, Drift Track Day, Prejmer Circuit. Link.
  • 11 iulie, MotorPark Experience, track day moto + auto, Motorpark Romania. Link.
  • 19 iulie, MotorPark Experience, track day moto + auto, Motorpark Romania. Link.
  • 28 iulie, Track Day Auto, Prejmer Circuit. Link.
Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close