fbpx
Search

Grafitti Wrooom, editia IV

Reprezentanta MIDOCAR Vitan redevine gazda micro-festivalului urban Graffiti Wrooom, ajuns la a 4-a editie. Pe 10 iunie, asfaltul va fi acoperit de gazon si cerul de culori. Masinile noi se intalnesc cu cele clasice, vom aniversa istoria auto, se va testa progresul si tehnologia Audi si Volkswagen. Nu vor lipsi manifestarile pop-art si cele mai interesante proiecte din Bucuresti.

Editia din acest an a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom este una cu totul speciala. MIDOCAR aniverseaza 25 de ani de cand a livrat primele modele Audi si Volkswagen in Romania, motiv pentru care intregul eveniment graviteaza in jurul acestei tematici. De la spatiul dedicat istoriei dealer-ului, pana la micile elemente decorative sau proiectele artistilor prezenti la festival, totul va transmite cate putin din ceea ce este astazi MIDOCAR.

Motivele de aniversare nu se opresc aici. Ajuns la 70 de ani de la prima schita, Volkswagen

Bulli va avea un spatiu outdoor dedicat, in care va povesti invitatilor despre istoria celor sase generatii. Iar cele 25 de momente importante Audi Tradition, aniversate in 2017, vor putea fi regasite in cadrul unei inedite galerii de fotografii.

Retro Camping Display, o senzationala expozitie de Van-uri T2 si Beetle-uri; Playground Area, locul de joaca fara limita de varsta; Golf Corner, spatiul nonconformist, ce invita la explorarea tehnologiilor de ultima generatie disponibile pe noile Volkswagen Golf GTI si GTD, animat de jocuri de golf. Acestea sunt inca trei motive pentru care credem ca vizitatorii si clientii nostri vor avea parte de multa relaxare.

In cadrul evenimentului, publicul va putea interactiona si cu modele spectaculoase, precum noul Volkswagen Arteon, Audi Q7 e-tron sau Volkswagen Multivan SIX Generation. In contrast, showroom-ul Volkswagen va gazdui un display de tipul „Exploded View” al unui Volkswagen Käfer, proaspat reconditionat si inca neasamblat.

Nu vor lipsi de la Graffiti Wrooom artisti talentati si cele mai interesante proiecte din Bucuresti. Expozantii cu idei originale isi vor prezenta proiectele si vor desfasura ateliere interactive, in timp ce curtea reprezentantei din Vitan va prinde culoare printr-un graffiti by Partialcolor, ce va sintetiza 25 de ani de Audi si Volkswagen in Romania. A 4-a editie Graffiti Wrooom ii aduce la MIDOCAR Vitan pe: Alexandru Maris, All4Smile, Bicicletele Pegas, Ilik’Art, Chocolat Salon, Fairies Touch, Handmade Revolution, Kendama Romania, Minor Swing, Mutunache, Pink Zipper, Radu Fugarescu Photography, Vegart, Velio Gifts, The Bus, Time In, Wood Be Nice.

Tabloul general al evenimentului va fi completat de sesiuni de test drive si de oferte de service la preturi speciale.

Va invitam sa patrundeti in atmosfera micro-festivalul urban Graffiti Wrooom:

 

Despre MIDOCAR

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen si Audi de pe piata din Romania.

In prezent, MIDOCAR este dealer si service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, cartea de vizita a MIDOCAR cuprinde service Skoda si autovehicule de ocazie & servicii buyback si trade-in sub marca Das WeltAuto.

MIDOCAR isi desfasoara activitatea in Bucuresti in cele doua locatii – MIDOCAR Otopeni (Sos. Odai, 219-225) si MIDOCAR Vitan (Splaiul Unirii, 643-673).

Credit foto: Radu Fugarescu

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close