fbpx
Search

Lansare Salonul Auto București și Accesorii 2024, ediția a XXI-a internațională

Sunteți pregătiți pentru o experiență automobilistică de neuitat? Între 1 – 6 Octombrie, în Pavilionul B2 al Romexpo și zona exterioară adiacentă, Salonul Auto București & Accesorii așteaptă profesioniștii și pasionații din domeniul auto pe o suprafață generoasă de peste 27.000 mp.

La SAB 2024 aveți ocazia să admirați cele mai noi modele de mașini 2024 – 2025, tehnologii de ultimă oră și peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor și accesoriilor auto.

Între 1 – 6 Octombrie 2024, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea să descopere premierele naționale și noutățile din acest domeniu, deoarece SAB 2024, cea mai importantă expoziție dedicată industriei auto din România, își deschide porțile la Romexpo.

Salonul Auto București și Accesorii este primul eveniment auto cu caracter specializat organizat in România, prima ediție având loc în anul 1993.

Cu prilejul împlinirii a 21 de ani de la organizarea primei ediții, Salonul Auto București & Accesorii va găzdui o serie de evenimente conexe menite să atragă iubitorii de automobile și să ofere experiențe memorabile – premiere naționale, lansări de produs, workshop-uri, conferințe, concursuri, drift-uri și demonstrații auto.

Prima zi a Salonului Auto București & Accesorii este dedicată interacțiunii cu reprezentanții media de specialitate și mainstream cât și cu publicul larg. Anual la SAB sunt prezente cele mai importante televiziuni din România, posturi radio, publicații de profil și nu numai, agenții media și creatori de conținut.

Timp de șase zile, companiile participante la Salonul Auto București & Accesorii vor putea interacționa direct cu oamenii de afaceri și specialiștii din industrie, oferind o platformă ideală pentru stabilirea de parteneriate și extinderea rețelei de contacte în domeniul auto.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close