fbpx
Search

Mercedes-Benz Romania, partener al Cupei Davis

Meciul de Cupa Davis dintre echipele Romaniei si Israelului, din primul tur al Grupei 1, Zona Euro/Africana, a avut loc la Sibiu, in perioada 6-8 martie. Rezultatul meciului a fost 5-0.

 

Partida s-a desfasurat dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu au fost programate vineri, 6 martie, meciul de dublu s-a jucat sambata, 7 martie, iar duminica, 8 martie, s-au disputat celelalte doua meciuri de simplu. La meciurile de tenis a asistat si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

 

In calitate de partener oficial al acestei competitii, Mercedes-Benz Romania, cu sprijinul Tiriac Auto, a oferit organizatorilor 6 autoturisme – modelele Clasa C, Clasa E, Clasa M, precum si Noul Vito. Acestea au stat la dispozitia sportivilor si oficialitatilor pe toata durata meciurilor, echipa Israelului beneficiind de confortul si siguranta Noului Vito pe drumul de la Bucuresti catre Sibiu si retur.

 

Vointa de a castiga, dorinta de a reusi, motivatia de a atinge potentialul maxim, acestea sunt cheile care deschid usa excelentei, atat in tenis, cat si in industria auto. Precizie, ritm, putere: elementele fundamentale ale tenisului sunt argumentele asocierii Mercedes-Benz cu acest sport in Romania. Este o onoare sa fim in continuare alaturi de reprezentantii de renume ai tenisului international si in cadrul turneului Cupa Davis”, declara Boris Billich, CEO & Presedinte al Mercedes-Benz Romania.

 

Echipa Romaniei a fost formata din jucatorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea, iar capitanul nejucator a fost Andrei Pavel. Echipa este aceeasi ca si cea care a invins toamna trecuta, la Bucuresti, nationala Suediei.

 

La randul sau, echipa Israelului a fost alcatuita din jucatorii Dudi Sela, Bar Tzuf Botzer, Edan Leshem, Jonathan Erlich, capitanul nejucator fiind Eyal Ran. Cele doua echipe se intalnesc pentru a patra oara, Romania castigand toate cele trei confruntari anterioare, insa precedenta confruntare s-a desfasurat in 1971. Echipa Romaniei va juca impotriva Slovaciei, pentru calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale.

 

In calitate de partener al acestei competitii, Mercedes-Benz Romania, cu sprijinul Tiriac Auto, a oferit organizatorilor mai multe modele Clasa C, Clasa E, Clasa M si Noul Vito.

 

Mercedes-Benz Clasa C este de referinta in segmentul sau, prin dotari tehnice inovatoare. Cu un design aerodinamic si un interior ultra-luxos, noua Clasa C este un simbol al confortului, rafinamentului si elegantei.

 

Clasa E de la Mercedes-Benz este un trendsetter atunci cand vine vorba de tehnologiile pe care le inglobeaza, iar acest lucru este reflectat si in designul masinii.

 

Beneficiind de numeroase puncte forte ale designului exterior, importante valori intrinseci si un maximum de beneficii cu costuri reduse, noul Mercedes-Benz Vito este un autovehicul comercial usor versatil si un adevarat profesionist, in segmentul de autovehicule comerciale. In plus, Vito dispune de o masa maxima admisa intre 2.5 si 3.2 tone. Desi are o sarcina utila record, costurile de intretinere sunt neasteptat de mici. Noul Vito este primul autovehicul din clasa sa care dispune de variante de tractiune spate, tractiune integrala si tractiune fata. Noul Vito dispune de pana la opt airbaguri, in cazul Vito Tourer, si un nou sistem de asistenta.

Prima colaborare dintre Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Tenis a avut loc in anul 2011, in cadrul intalnirii de Cupa Davis Romania – Cehia. In 2012, Mercedes-Benz Romania a sprijinit turneul feminin BCR Open Romania, iar in 2014 a fost partener la meciul de Cupa Davis Romania – Suedia.

 

Mercedes-Benz Romania a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Tenis in luna martie a anului trecut, cand a incheiat inca doua parteneriate importante si cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern si cu Fundatia Olimpica Romana.

[stextbox id=”info”]Text preluat de la reprezentantii PR ai Mercedes-Benz Romania.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close