fbpx
Search

Cutia cu filme – vol. 3

Am redeschis cutia cu filme pentru a iti propune inca 6 filme, documentare sau seriale cu masini in rol principal. Sau cel putin cu scene de urmarire faine!

Mad Max: Fury Road

Max se intoarce intr-un reboot al francizei Mad Max, adormita in ultimii 30 de ani. Timp de 2 ore, nu vei avea multe clipe linistite, fara actiune, costume si decoruri post apocaliptice excelent realizate sau masini infernale, cu V8-uri care scuipa flacari. Tom Hardy adauga o tusa personala personajului consacrat de Mel Gibson. Chiar daca nu sunteti fani ai trilogiei originale, va recomand Mad Max: Fury Road pentru o injectie de adrenalina.

The Fate of the Furious

Dominic Toretto este personaj negativ? Dupa toate filmele in care isi lauda dragostea pentru Letty, Charlize Theron ii pica cu tronc? Al optulelea film din serie isi propune sa raspunda acestor intrebari, adaugand in formula deja cunoscuta (masini exotice, avioane militare, tancuri) si un submarin nuclear sovietic. Seria nu mai are acelasi farmec fara Paul Walker, dar nou venitii Statham si The Rock ajuta la schimbarea directiei catre un SF in care legile fizicii nu functioneaza ca in viata reala.

Cars 3

Dupa un inceput bun si o continuare mediocra, cel mai recent film animat din seria Cars incearca sa ne convinga ca nu a aparut doar pentru a impinge vanzarile de jucarii, abordand o tema complexa: drama atletului care imbatraneste in fata tanarul care este mai rapid, mai eficient. Ramane valabila o intrebare: cum apar masinile in universal Cars? Se nasc sau sunt produse in fabrica? Poate vom afla in Cars 4…

Formula 1: Drive to Survive

Toate site-urile de stiri se concentreaza pe rivalitatea dintre Ferrari si Mercedes, liderii campionatului Formula 1, dar documentarul Netflix isi propune sa ofere o experienta unica in viata pilotilor de F1 si a echipelor, in afara petrecerilor extravagante si a cheltuielilor fara limite.

Bumblebee

Dupa 3-4-5 filme din seria Transformers, producatorii au decis sa ofere un suflu nou francizei si au pregatit un soft reboot. Actiunea se petrece in anii ’80 si il urmarim pe parcursul filmului pe B-127, un autobot speriat, dar amuzant si curajos, cum isi regaseste identitatea pierduta si vocea. Mai putine explozii si mai multe elemente de naratiune confirma departarea fata de seria initiala. Filmul merita vazut intr-o duminica seara.

Baby Driver

Daca ti-a placut Drive, inseamna ca o sa iubesti amestecul de balet auto, arme si jafuri, pe care o propune Baby Driver. O distributie de exceptie prezinta o comedie-musical-thriller de care te poti bucura in orice zi a saptamanii.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close