fbpx
Search

SUBTURAT la final de 2021

După un an ciudat, 2021 a venit cu un vibe total diferit. Lucrurile s-au relaxat, oamenii au început să se plimbe, saloanele auto și-au redeschis porțile. Au fost multe ocazii pentru ca pasionații de mașini să își întindă picioarele. Am început o serie de recomandări de călătorie, cu muzee, evenimente și locații speciale pentru automobiliști. Găsești aici toate articolele, dacă nu le-ai citit deja.

Nu am testat multe mașini, dar toate au fost experiențe faine, de la micul crossover Volkswagen T-Cross, la electrizantul Mini Cooper SE cunoscut sub numele Racing MIMI. #DexterMiculBeagle a stat la volanul unui Volkswagen Caddy, pentru o sesiune foto inedită și noul Fiat 500 a fost o surpriză încântătoare, care m-a lăsat cu gândul la un viitor Abarth electric.

Comunitatea online subTURAT a crescut puțin in 2021. Mai mulți cititori (71.451) au petrecut timp pe blog, unde 19 noi povești au apărut. Toate articolele (noi sau vechi) au strâns 159.885 vizualizări pe parcursul anului. Fanii de pe Facebook au interacționat cu 306 postări, cumulând 4.230 likes și 2.388 comentarii din 575.160 vizualizări. Pe Instagram, cele 181 postări au strâns 14.723 likes și 333 comentarii, din 191.105 vizualizări.

În afara online-ului, gașca subTURAT a avut un an bun, cu prima participare la Streetmaniacs EuroCar Meeting ROOFTOP #4: Alex cu Megane RS-ul, Filip cu Audi A5 și Rareș cu noul Hyundai i30N. Câteva luni mai târziu, am putut organiza în siguranță Alpha Roadtrip, ediția 2021. Cei 13 participanți au străbătut mai mult de 1200 kilometri pe drumurile din sud-estul României, pe traseul București – Dubova – Alba Iulia – București.

Micul #subTURATmobil a primit cel mai mare update de până acum, o revopsire integrală cu Rosso Corsa 322, ca pe Ferrari 458. Nu a fost gata în timp util pentru evenimentul Streetmaniacs, dar a fost prezent în Roadtrip. Găsești tot jurnalul de bord al Alfei aici.

Ca în fiecare an, vreau să mulțumesc tuturor membrilor comunității, atât celor care ne urmăresc online cât și celor care au participat la evenimente fizice reprezentând subTURAT. Ridic un pahar (virtual) și pentru prietenii noi sau vechi care au participat la Alpha Roadtrip, și pentru cei care au avut încredere în mine și mi-au permis să testez mașini faine. Pregătesc surprize și noutăți pentru 2022, dar m-ar ajuta foarte mult să descopăr și ce ai vrea tu să vezi pe platformele subTURAT. Mai multe teste cu mașini noi? Clipuri scurte? Un lung metraj? Merch? O rețetă pentru shaorma perfectă? Scrie-mi în comentarii!

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close