fbpx
Search

SmartoGo – gardianul digital al masinii tale (P)

Stim ca esti la fel de pasionat de sofat ca noi. Cu siguranta iti bibilesti masina cu fiecare ocazie si transformi o spalare a exteriorului intr-un eveniment pentru intregul weekend! Tocmai din acest motiv e clar ca automobilul tau iubeste calatoriile lungi la fel de mult ca tine si merita sa fie mereu gata de drum si rasfatat!

Pentru ca tu sa poti conduce fara griji, in Romania a aparut recent un concept inovativ care permite monitorizarea auto de la distanta. Acest sistem inteligent se numeste SmartoGo si permite transmiterea continua a informatiilor despre masina ta catre un sistem centralizat la service-ul auto BADSI.

Consilierul tau dedicat de la service-ul partener SmartoGo este informat 24 de ore din 24 printr-un simplu device adaugat la portul de diagnoza despre orice modificare a parametrilor optimi ai masinii tale, inainte ca tu sa constientizezi aparitia unei probleme. Dispozitivul monitorizeaza permanent parametrii ca supraturarea si supraincalzirea motorului, temperaturi suspecte ale lichidelor, manevre bruste sau chiar tamponare.

Astfel, consilierul te poate ajuta sa previi reparatiile inutile prin verificarea necesitatii unei revizii, pentru ca tu sa nu ramai niciodata cu masina in pana si chiar sa economisesti sume importante la interventiile in service. Pentru a diminua orice inconvenient pe care l-ai putea avea, poti beneficia si de asistenta rutiera 24 de ore din 24, dar si de automobil la schimb pe perioada imobilizarii in service.

Preturile pornesc de la 8,99 Euro pe luna, pentru abonamentul de baza (Silver). Pentru mai multe detalii intra pe smartogo.ro !

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close