fbpx
Search

Cutia cu filme – vol. 4

Am redeschis cutia cu filme pentru a îți spune ce este nou sau interesant, conține mașini, motoare și urmăriri intense și poți urmări pe Netflix, HBO Go sau Amazon Prime.

The Crew

Prima recomandare este pentru situațiile în care vrei să urmărești ceva, dar nu vrei să îi dedici atenția completă. The Crew este un serial de comedie care își propune să prezinte viața din spatele curselor NASCAR. Șeful echipajului este Kevin James, cunoscut pentru rolurile din comedii lejere precum Paul Blart: Mall Cop, iar restul personajelor sunt cât se poate de lipsite de personalitate puternică sau memorabilă. Dacă te pasionează cultura curselor americane, dar nu vrei să urmărești ceva serios, poți să îi dai o șansă. Îl găsești pe Netflix.

Ford V Ferrari (Marea provocare: Le Mans ’66)

La polul opus, a două recomandare este un film premiat cu Oscar, cu o distribuție de milioane. Mi-a plăcut foarte mult când l-am văzut în cinema. Dacă ai ratat ocazia să te bucuri de cadre superb încadrate, cu o simfonie de sunete V8 și o poveste care glorifică epoca în care nu calculatoarele dictau ritmul unei curse, acum este momentul perfect să intri pe HBO Go pentru a îl urmări.

Bond. James Bond

Toate filmele Bond sunt disponibile pe HBO Go, dar pe majoritatea le vei putea urmări doar până la finalul lunii aprilie. Rămân cele 4 filme clasice cu Pierce Brosnan, în care agentul britanic preferă tehnologia germană de la BMW, plus seria modernă, cu Daniel Craig, în care Aston Martin și-a reluat locul sub lumina reflectoarelor.

A life of speed: The Juan Manuel Fangio story

Evoluția legendarului pilot este subiectul perfect pentru un documentar marca Netflix. Acumulând 24 victorii în 42 curse, sărind de la Maserati la Mercedes Benz, apoi Ferrari și Alfa Romeo, Fangio este un personaj extrem de interesant oricum, dar îi  descoperim o nouă perspectivă prin prisma mărturiilor specialiștilor și ale piloților din istoria sportului.

The Grand Tour: sezonul 4

Cei trei prezentatori simpatici (Clarkson, May, Hammond) au revenit cu un nou sezon, doar pe Amazon Prime. Primul episod îi scoate din zona de confort, șoseaua, și îi forțează să se descurce prin Vietnam și Cambodia folosind șalupe. Al doilea episod revine cu roțile pe pământ, iar cei trei se transformă în pirați contemporani, atunci când trebuie să descopere o legendară comoară din Madagascar.

Am ratat un film cool cu mașini care este disponibil pe platformele de streaming? Recomandă-mi-l în comentarii!

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close