fbpx
Search

Super Bowl 56 – reclamele cu mașini

Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv (pentru americani) tocmai și-a încheiat a 56-a ediție. Sunt sigur că meciul a ținut spectatorii cu sufletul la gură și că spectacolul muzical din pauză a fost incendiar, dar nu asta mă interesează. Eu sunt aici doar pentru reclamele acelea super scumpe, cu actori de top și efecte speciale ca la Hollywood. Mai ales dacă sunt cu mașini.

BMW iX

Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek devin Zeus și Hera în noul clip BMW. Ajunși la vârsta pensionării (deși Hera încă atrage multe priviri), cei doi decid să se retragă în Palm Springs. Evident, Zeus nu este super încântat de monotonia pensionării, dar primește cadou un BMW iX și flacăra (sau în cazul lui, fulgerul) pasiunii repornește.

Kia EV6

Clipul prezintă peripețiile stil Pixar ale unui cățel robot îndrăgostit de tehnologie și de.. Kia EV6. Dacă văd un cățel (real sau 3D) în imaginea de preview, pe mine m-ai convins să dau click, e suficient.

Nissan Z

E un pas mic între comedie și acțiune și Eugene Levy dovedește că ar putea face trecerea în orice moment. E nevoie doar de mașina potrivită, Nissan Z (care nu va ajunge și in Europa, din păcate 🙁 ). Și alte vedete din filme de acțiune, desigur.

Platforma GM Ultium

Îți amintești de Doctor Evil, din seria Austin Powers? Nu? Ei, caută pe Google! Apoi revino aici, că să descoperi cum super ticălosul plănuiește să folosească platforma GM Ultium pentru a deveni răufăcătorul numărul 1.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai te poartă într-o călătorie prin timp pentru a-ți demonstra că orice invenție revoluționară a avut nevoie de câteva finisări până să ajungă la o formă perfectă. Este Hyundai IONIQ varianta perfectă a unei mașini electrice? Timpul va decide…

Toyota Tundra

Toyota a adus în același loc mai mulți actori cu numele de familie Jones. Probabil e un nume popular în America, nu știu care e poanta. Important este că “familia Jones” se distrează pe și în afară carosabilului, pe muzica altui Jones faimos: Tom Jones.

TOP GUN x Porsche

Reclamele și filmele nu mint! Piloții de avioane de vânătoare conduc Porsche în viața de zi cu zi, e o axiomă. În noul film Top Gun: Maverick, Tom Cruise simte din nou “nevoia de viteză” și are un întreg arsenal Porsche la dispoziție.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close