fbpx
Search

Porsche Cajun: solutia pentru orase aglomerate

Astăzi, 1 aprilie 2024, Porsche anunță lansarea unui nou model revoluționar, special conceput pentru a face față provocărilor din orașele aglomerate: “Cajun”. Această mașină reprezintă o îmbinare perfectă între eleganță, performanță și eficiență, fiind proiectată pentru a oferi o experiență de conducere fără egal în medii urbane.

“Noul model Porsche Cajun este un pas important în direcția inovației și adaptării la nevoile orașelor moderne. Suntem mândri să lansăm această mașină care redefinește conceptul de lux și performanță într-un cadru urban aglomerat. Vânzările vor confirma Cajun ca o adevărată revoluție pentru industria auto!”

Eo Glüma, Director departament Inovații, Porsche Europa Centrală și de Est

Cajun impresionează prin designul său agil și compact, care facilitează manevrabilitatea în spațiile strâmte ale orașelor. Păstrând înălțimea modelului Cayenne, dar având o lățime specifică cvadricriclelor, noul model Porsche setează un nou etalon pentru clasa premium. Cu tehnologii avansate de asistență pentru șofer și un sistem de propulsie electric sofisticat, acest model este nu doar prietenos cu mediul înconjurător, dar și extrem de eficient din punct de vedere al consumului de energie.

“Am luat în considerare nevoile și provocările specifice ale conducătorilor auto din mediile urbane și am proiectat Cajun pentru a oferi o soluție completă și adaptabilă. Suntem încrezători că acest model va schimba perspectiva asupra mobilității urbane și va stabili noi standarde în ceea ce privește luxul și performanța în aceste medii.”

a adăugat Eo Glüma, Director departament Inovații, Porsche Europa Centrală și de Est

Lista motorizărilor disponibile nu a fost dezvăluită, dar surse anonime din cadrul companiei vorbesc despre un propulsor electric de 77 cai putere, cu aproape 10 mai mulți decât principalul rival Dacia Spring.

Porsche Cajun va fi disponibil în România începând cu trimestrul al treilea al anului 2024 și promite să devină alegerea preferată a conducătorilor auto care apreciază echilibrul perfect între stil, confort și funcționalitate în orașele aglomerate.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close