fbpx
Search

Super Bowl 54

Super Bowl, cel mai important eveniment din istoria publicitatii… pardon, a fotbalului american, si-a serbat a 54-a editie pe 2 februarie. Doua echipe au alergat dintr-o parte in alta a terenului, iar eu nu am inteles nimic. Nici nu am incercat sa urmaresc actiunea, ma interesau mult mai mult reclamele din timpul pauzei. Mai clar, cele cu masini. Iata preferatele mele, mai jos.

Jeep Gladiator

Bill Murray revine in rolul lui Phil, din filmul “Ziua cartitei”, dar un Jeep Gladiator schimba putin scenariul si transforma fiecare zi repetata in una distractiva.

Hyundai Sonata

“Dulcele” accent de Boston ocupa rolul principal in clipul Hyundai, dupa ce in anii anteriori au lucrat cu Ryan Reynolds pentru minunatul clip “Ryanville“. Cele trei vedete se uita si se mira ca Sonata se poate parca singura. Cam ca un BMW Seria 5.

Toyota Highlander

Super eroii au masini sport, cu doua locuri, fara spatiu in portbagaj, dar bogate in sex-appeal. Ce fac, insa, asistentii supereroilor cand trebuie sa salveze ziua? Iau o masina mare, fiabila, cu spatiu pentru tot universul. Cobie Smulders, mana dreapta a lui Nick Fury (in seria Avengers), alege Toyota Highlander.

Porsche Taycan

Criza! Un Porsche Taycan a fost furat si intreg personalul de securitate este activat pentru a il recupera, avand flota Porsche la dispozitie. Dupa o urmarire lunga, vinovatul este prins si rolurile se schimba, mezinul electric fiind la mare cautare!

Audi E-Tron

Let it go, let it go! Serios, let it go! Au trecut 7 ani de la primul Frozen, este momentul sa… gasim melodii noi. Pe langa coloana sonora, un Audi E-Tron ne arata cum viitorul arata mai bine, se misca mai rapid si atrage mai multe priviri decat alternativele poluante.

GMC HUMMER

HUMMER revine dupa 10 ani de liniste, de data asta ca model in gama GMC. In locul propulsorului etern insetat pentru care era cunoscut, noul HUMMER va avea un motor electric de 1000 cai. Eco friendly, dar total pregatit sa se razboiasca cu Tesla Cybertruck.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close