fbpx
Search

NFS Most Wanted este gratuit pe Origin

Acum 4 ani, majoritatea gamerilor automobilisti ne bucuram de vestea ca Most Wanted, un joc pe care l-am adorat cand a aparut, primeste un remake. Timpul a trecut, a venit momentul lansarii si zambetul a inceput sa dispara, putin cate putin. Nu mai aveam in fata NFS-ul clasic dar cu grafica mai buna pe care il asteptam. Sigur, aspectul vizual a fost adus la zi, dar nu stiu ce sa spun despre handling si gameplay… Partea buna este ca fanii Burnout Paradise nu au motive de dezamagire: au primit o ultima oda din partea studioului Criterion Games.

Nu ma intelegeti gresit, nu spun ca este un joc prost. Dimpotriva, sunt foarte multe detalii care contrazic acest lucru, incepand cu faptul ca poti conduce oricare din cele 41 de masini disponibile inca din primul minut. Trebuie doar sa descoperi unde sunt ascunse pe harta si sunt alte tale! Alt plus este ca poti explora orasul Fairhaven dintr-un capat in celalalt, fara misiuni care sa deblocheze zone sau timpi de incarcare.

Ei bine, iata ca acum oamenii draguti de la EA ofera gratuit Need for Speed Most Wanted in cadrul programului On The House. Mai simplu spus, pentru o perioada limitata poti descarca fara costuri suplimentare jocul. Odata ce ai terminat procesul, titlul va ramane legat de contul de Origin si vei putea avea acces la el oricand.

Cum noul titlu Need for Speed nu se va lansa pe PC prea curand, ai acum la dispozitie o unealta gratuita cu care sa alungi plictiseala! Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi pe adresa On The House, sa urmezi linkul care te va indruma sa deschizi sau instalezi aplicatia Origin (e un fel de Steam, doar pentru jocurile EA, daca nu stiti despre ce e vorba) la tine pe PC si sa astepti sa descarce cei aproximativ 7Gb. Nu a fost anuntata o data de incheiere a promotiei, dar suntem siguri ca ai la dispozitie cel putin o saptamana sa urmezi acesti pasi!

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close