fbpx
Search

Cadouri de Crăciun – ediția 2022

Nu mai sunt multe zile până la Crăciun, dar sunt suficiente pentru a cumpără ultimele cadouri rămase pe listă. Am grupat în articol câteva recomandări care pot ajunge la tine rapid și fără stres, cu care nu vei da greș în ochii unui pasionat de mașini. Link-urile te vor trimite direct către site-ul vânzătorului și nu îmi aduc profit, nu am fost plătit sau încurajat să adaug pe cineva în această lista, vei găsi doar jucării sau produse pe care le-am cumpărat pentru mine, primit sau dăruit pe parcursul anilor si pot garanta pentru cât de distractive sunt.

Genul care stătea pe calculator cu orele

Ei, aici e simplu. Potențialul primitor al cadoului a rămas la fel de pasionat de jocuri video și astăzi, cel mai probabil. Vestea bună este că poți găsi titluri proaspete indiferent de platforma pe care se joacă. Dacă știi că are un PS5, adaugă în coș Gran Turismo 7, în timp ce pentru posesorii de Xbox recomand Forza Horizon 5. Recent a ieșit si noul joc din seria Need for Speed, Unbound, care este disponibil pentru toate platformele.

Genul care se juca cu machete

LEGO are zeci de opțiuni pentru pasionații de mașini, în funcție de buget, de la noul Ferrari Daytona din gama Technic, la micuțul Dodge Charger Fast & Furious din gama Speed Champions. Modelele din gama Creator Expert sunt distractive de asamblat și arată foarte bine în vitrină. Poți pune sub bradul de Crăciun un Fiat 500 (puțin mai mic decât cel real), un Chevrolet Camaro, un DeLorean din Back to the Future sau chiar o mică Vespa. Cu sute de piese și detalii și un proces de asamblare care îți testează răbdarea, modelele Ugears sunt un cadou perfect pentru cei cu nervi de oțel. Am construit modelul Dream Cabriolet in 2 luni, dar rezultatul final a fost fain. Machete deja asamblate poți găsi la Autoart sau Minicars.

Genul care își face des poze lângă mașini

Am identificat și câteva cadouri pentru cei pasionați de estetică. Două tricouri faine și un hanorac cu Volkswagen Golf pot fi găsite la Pull&Bear și o serie de tricouri cu Hot Wheels la Sinsay. Adaugă puțină culoare în camera unui pasionat cu un poster de calitate, fie unul cu circuite contemporane, fie unul cu aromă clasică. La final, poți completa cadoul cu un suvenir (cană, breloc, etc) de la Nostalgic Art.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close