fbpx
Search

Oltcit revine!

Oltcit Special

Dupa o luna plina de stiri nu tocmai fericite, in sfarsit primim o veste buna, chiar foarte apropiata de inimile noastre!

O companie draga noua, romanilor, care parea sa fie prezenta doar la intalnirile pasionatilor de automobile retro, revine! Pe fondul vanzarilor generate de nostalgie, care au dus la invierea modelelor Fiat 500 si Mini Cooper, francezii de la Citroen s-au hotarat sa readuca printre noi marca Oltcit.

Sursele noastre spun ca primul model din gama, care ar purta numele Oltcit Special, va fi bazat pe platforma tehnica a noului DS3 Crossback. Propulsia va fi exclusiv electrica, iar autonomia intre 800 si 1200 km, in functie de echipare. Portbagajul a fost special gandit pentru Romania, oferind un spatiu util de 1000 litri, asta fara rabatarea banchetei. Pretul de pornire se asteapta sa fie sub 20.000 euro.

Contactat pentru confirmarea noului sub-brand, Stephane Baguette – CEO Citroen a refuzat sa comenteze, dar a confirmat investitia pe care o vor face intr-o fabrica in Baicoi, Prahova. Cele mai noi tehnologii vor fi folosite pentru linia de productie, astfel incat masinile sa obtina prestigiosul standard de calitate “Maybachium3000”.

Desigur, compania va colabora cu Statul Roman prin programul Rabla, adaugand peste suma oferita de tichet un bonus de pana la 6.000 euro pentru posesorii de Oltcit retro dispusi sa il caseze.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close