fbpx
Search

10 ani subTURAȚI

Totul a început în 2013, din pasiune pentru mașini. A luat mai întâi forma unei pagini de Facebook ce documenta evenimentele de profil din București, apoi a evoluat într-un site cu articole despre evenimente, teste și noutăți din industria auto. Și, desigur, nelipsitul cont de Instagram. Însă cei mai importanți au fost mereu oamenii care au format comunitatea din jurul proiectului. Fără ei, subTURAT s-ar fi oprit de mult!

Pentru a marca acest prim deceniu, am ales #subTURATmobilul ca simbol pentru un pin în ediție limitată (100 exemplare numerotate).

Oamenii faini care l-au primit până acum l-au scos deja în lume pentru a strânge kilometri și sunt mândru de fiecare imagine primită de la ei!

Cum câștigi unul?

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că vrei și tu să sărbătorești alături de noi. Am pregătit mai multe ocazii de a face rost de un pin, pe parcursul anului, iar prima dintre ele este chiar aici! Tot ce trebuie să faci este să lași o urare cu ocazia aniversării, în comentarii.

Dacă ești norocos, poți primi un mini-MiTo într-o culoare unică. Nu îți face griji, nu este un defect ci o versiune “chase” a pin-ului, singurul exemplar în nuanța respectivă.

Detalii despre participare/premiere:

  • Lasă aici, în comentarii, o urare pentru cei 10 ani de subTURAT
  • Sunt 10 premii a câte 1 pin aniversar
  • Te poți înscrie până pe 19 martie, ora 23:59
  • Extragerea va fi făcută până pe 22 martie
  • Extragerea câștigătorilor va fi prin random.org, dar urările super creative pot fi premiate extra
  • Folosește o adresă de email corectă pentru a putea fi contactat
  • Asigurăm transportul pe teritoriul României

27 comments

  1. La multi ani si cat mai mult Rosso corsa in lentila aparatului! Norocul va fi asigurat de “insigna” pictata manual de pe MiTo! 🙂

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close