fbpx
Search

SUBTURAT la final de 2022

2022 aproape s-a încheiat, trăiască 2023! Dar cum mai sunt câteva ore înainte de numărătoarea inversă, e timp suficient și pentru o retrospectivă a conținutului și evenimentelor subTURAT din acest an.

Devine din ce în ce mai clar că viitorul este electric SUV. Cinci din cele șase teste din 2022 au urmat un tipar clar, de la micul Ford Puma, la impunătorul BMW iX M60. Am avut ocazia să conduc și două mașini pasionale, latinul Alfa Romeo Tonale și rivalul sau direct Cupra Formentor, ambele crossovere din segmentul C.

Secțiunea “Roadtrips“, inaugurată la finalul anului 2021, a primit noi propuneri pentru pasionații de istorie automobilistică, de data asta în frumoasa Italie. Nu aveam cum să ratez Muzeul Alfa Romeo de lângă Milano, dar și Muzeele Ferrari și Lamborghini îți merită atenția! Găsești aici toate articolele, dacă nu le-ai citit deja.

Comunitatea online subTURAT a strâns mai puțini cititori pe site (50.422) în 2022, dar aceștia au petrecut mai mult timp printre articole (140.120 vizualizări). Au apărut 22 povești noi. Fanii de pe Facebook au interacționat cu 177 postări, cumulând 3.063 likes și 2.638 comentarii din 467.688 vizualizări. Pe Instagram, cele 172 postări au strâns 8.948 likes și 198 comentarii, din 149.570 vizualizări.

Pe lângă activitatea online, gașca subTURAT a turat motoarele ( ? ) dar a și strălucit la evenimente. Am început sezonul cu o nouă participare la Streetmaniacs EuroCar Meeting ROOFTOP: Alex cu Megane RS-ul, Filip cu Audi A5 și Bogdan cu a sa minunată Giulia Quadrifoglio. Câteva luni mai târziu organizam primul nostru trackday și mai mult de 60 de mașini au împărțit circuitul de la Motorpark. Dintre curajoși menționez doar câțiva: Cosmin și mica Miata, Cezar, Alex și Alex reprezentând clasa hatchback, Vali cu Audi RS3 și Felix cu BMW M4.

La fel de activ ca până acum, micul #subTURATmobil a primit un setup de vară nou, cu care m-am plimbat prin țară, am ajuns la Alfa Fest și chiar și pe circuit.

Cum este deja tradiție, vreau să mulțumesc tuturor membrilor comunității, atât celor care ne urmăresc online cât și celor care au participat la evenimente fizice reprezentând subTURAT. Indiferent dacă este primul meu articol pe care îl citești sau dacă ești aici încă de la început, îți urez la mulți ani și sper că noul an să îți dubleze caii putere, să deschidă noi robinete cu carburant premium și să te plimbe doar pe drumuri faine și lipsite de trafic! Urmează o mică vacanță dar îți promit că subTURAT revine în câteva săptămâni cu forțe proaspete și surprize! Ca pentru 10 ani de activitate. Dar până atunci, dacă crezi că ar trebui să adaug un anumit conținut pe site sau pe conturile de Facebook/Instagram, lasă-mi un mesaj în comentarii!

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close