fbpx
Search

MiTo QV – summer setup – S02E04

Astăzi se împlinesc 2 ani de când micul MiTo a devenit #subTURATmobil. Era și normal să îl răsfăț cu un setup nou, pregătit pentru vară și evenimente (Alfa Fest, venim!). Mai jos + mai mult Brembo = 20% mai distractiv 😀

Un sezon… low(er)

Am scos din depozit jantele originale ale mașinii, deja echipate cu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5. Am fost foarte încântat de cauciucuri sezonul anterior, nu am simțit nevoia de schimbare. Ce am vrut să modific, în schimb, a fost garda la sol, cu un mic reglaj al suspensiei Bilstein B14. Cu ajutorul lui tzzivii, mașina rulează mai aproape de asfalt, mai exact, cu 1.5 cm mai aproape. Nu e “fitment de show”, dar eu sunt împăcat cu acest setup.

Mărimea contează. Pentru etriere Brembo, vreau să zic.

Micul MiTo vine standard cu discuri față de 305 mm și etriere Brembo cu pistoane de 42mm. Nu era un setup rău, dar parcă rămânea puțin spațiu liber în janta de 17″, așa că m-am lăsat corupt și am început să caut combinații care să funcționeze (și arate) bine. Am salivat puțin cu gândul la discurile flotante de pe Abarth, dar tzzivii m-a ajutat să aleg următorul setup: etriere de Alfa Romeo 159 (acceptă discuri și plăcute mai mari, pistoanele au 44mm) și discuri de Lancia Delta (330mm). Mulțumiri și lui Andrei, pentru ajutor și pentru testarea acestei configurații. Înainte de montaj, etrierele au ajuns la SRZ pentru refacere și personalizare cu logo subTURAT.

Checklist

  • Etriere Brembo 159
  • Refurb etriere @SRZ
  • Kit bolturi Brembo
  • Plăcute frână Textar
  • Discuri Brembo 330 mm

3 comments

  1. Do you know is there any “custom” adapter needed to mount it? Or it’s possible to mount it using some OEM adapter/bracket from other model?

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close