fbpx
Search

Super Bowl 57 – reclamele cu mașini

Jeep® Super Bowl 2023

Sunt sigur că știi de Super Bowl, chiar dacă nu ești neapărat cel mai mare fan al fotbalului american. Ediția a 57-a, care tocmai s-a încheiat, a fost un spectacol complet și câștigători au ieșit Kansas City Chiefs. Pe lângă jucătorii care aleargă dintr-o parte în alta a terenului și momentul muzical din pauză, pentru mine Super Bowl înseamnă reclame filmate special pentru acest eveniment. Am pregătit în acest articol cele mai faine clipuri adresate automobilistilor:

GM x Netflix

După ce au pierdut prea mulți ani cu mașini care consumă benzina de parcă ar fi o resursă nelimitată, GM investesc masiv într-un viitor electric. Nu doar că vom vedea pe străzi din ce în ce mai multe mașini electrice Hummer/GMC/Chevrolet/Cadillac, dar le vom vedea și în viitoarele producții Netflix. Nota 10 pentru Will Ferrell, unul dintre comedianții mei favoriți.

Suzeta uitată x Kia Telluride

Coșmarul oricărui părinte: ai uitat obiectul preferat al copilului tău acasă și nu vei avea somn dacă nu găsești o cale să îl recuperezi. Cu noul Kia Telluride, totul e simplu, până și poliția te susține. E aproape ca într-un film… doar că actorul principal nu va conduce niciodată pe marele ecran un SUV KIA de aproape 3 tone.

Jeep 4xe

Oamenii faini de la Jeep au pregătit două clipuri care pun în valoare vârfurile de gamă 4xe, Wrangler și Grand Cherokee. Animăluțe simpatice, peisaje spectaculoase, drifturi prin zăpadă, găsești tot ce îi trebuie unui pasionat de offroad.

Ram 1500

De la o vârstă, orice bărbat se teme de… electrificare prematură. Cel puțin asta ne spun cei de la RAM. Nu știu ce să zic, eu am încurajat electrificarea sub orice formă.

FAST X

După o lungă așteptare, avem trailerul pentru Fast X! Rețeta este aceeași că întotdeauna: toate vedetele posibile conduc toate mașinile de pe planetă în locații super exotice, fugind de răzbunarea unui personaj negativ, aici interpretat de Jason Momoa. În cinematografele din România din 19 mai.

Transformers: Rise Of The Beasts + Porsche

Noul film din seria Transformers îl înlocuiește pe Bumblebee cu un Porsche 911 Carrera RS 3.8. E un upgrade bun, zic eu. Explozii, acțiune, Autoboti, urmăriri, pare să aibă potențialul de a fi un film bun. În cinematografele din România din 09 iunie.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close