fbpx
Search

Super Bowl 58 – reclamele cu mașini

Sunt sigur că știi de Super Bowl, chiar dacă nu ești neapărat cel mai mare fan al fotbalului american. S-a încheiat ediția 58, a cântat Usher și habar nu am cine a câștigat, dar am văzut toate reclamele filmate special pentru eveniment. Am selectat mai jos clipurile special adresate automobilistilor:

BMW

Constructorul auto german BMW a lansat o reclamă cu actorul Christopher Walken și varii persoane care încearcă să îi imite vocea iconică. Morala este simplă: există un singur Christopher Walken și un singur “ultimate driving machine”: noul Seria 5.

Kawasaki

Aici s-ar putea să nu fim suficient de americani pentru a aprecia reclamă. În rol principal, Kawasaki Ridge, este un vehicul de teren cu motor cu patru cilindri în linie, de 999 cc, care dezvoltă aproximativ 100 cai putere.

Kia

Reclamă celor de la Kia încearcă să atingă corzile sensibile ale privitorilor. O tânără patinatoare pe gheață dă tot ce poate la un concurs, dar singurul 10 pe care îl dorea este cel de la bunicul ei, iar SUV-ul KIA EV9 nu doar că o duce să îl vadă după festivitate, dar îi și permite să lumineze lacul înghețat de lângă casă acestuia, pentru a putea repeta coregrafia.

Toyota

Reclama celor de la Toyota ne prezintă o funcție căreia nu îi dăm suficientă atenție, mânerul de prindere pe care îl folosește pasagerul când se îndoiește de cum conduci. Ce vor ei să spună este că noua camionetă Tacoma te poate duce oriunde, fie pe dune de nisip sau pe vârful unui munte, în siguranță și cu zâmbetul pe buze.

Volkswagen

Începem cu o companie germană și încheiem cu alta: Volkswagen. Clipul lor promovează noul ID Buzz (furgoneta complet electrică), care va fi vândut și în Statele Unite ale Americii începând cu iunie. Folosesc o piesă a lui Neil Diamond și multe cadre care să sublinieze cei 75 de ani de la prima lor sosire pe continentul american.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close