fbpx
Search

Unde parcam in Octombrie (1)

S-a mai incheiat o saptamana de munca si ai vrea sa te bucuri putin de ultimele raze de soare. Stim, si noi vrem la fel! Tocmai de asta am selectat cateva evenimente la care poti participa in acest weekend.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019

Eveniment cu traditie, Salonul a revenit cu o noua editie, in pavilionul B2 din Romexpo. Printre premierele nationale pe care le poti vedea sunt Ford Puma, a carui productie tocmai a inceput in fabrica din Craiova, Mercedes-Benz EQC – primul SUV 100% electric al producatorului, Kia X-Ceed si Ssang Yong Rexton. Sunt expuse sute de masini de la producatori precum: Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Maserati, Ford, Mercedes-Benz si Mercedes-AMG, Land Rover, Jaguar, Hyundai, Mitsubishi, Volvo, MINI, BMW, Mazda, Citroen, Opel, Honda, Suzuki, Toyota, Kia, Skoda sau Seat. Poti vizita Salonul pana duminica, timp in care expozantii te asteapta cu tot felul de concursuri si activari la standuri! In plus, sambata si duminica poti urmari Cupa SAB si Accesorii – international Autotest Challenge.

Waiting – A decade of life in the Grand Prix Pit Lane

Fotografiile neconventionale si pline de emotie ale foto-jurnalistului Richard Kelley ne dezvaluie viata din culisele Formula 1. Lauda, Prost, Hunt sau Senna sunt doar cativa dintre pilotii surprinsi in cadrele care pot fi admirate pana pe 22 octombrie, in salile Qreator. Accesul este gratuit.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close